Vrei sa fii mai fericit? Nu te mai compara cu ceilalti!

Distribuie!

„Cu totii avem momente cand – constient sau inconstient – ne comparam cu altii. Aceste ganduri nu fac decat sa acumuleze stres in corp si te impiedica sa te manifesti liber si creativ.

Cand te compari cu o alta persoana, nu te mai concentrezi pe tine insuti si pe ceea ce poti oferi lumii in felul tau unic.In timp ce comparatia poate fi o sursa de motivatie, ne poate atrage in capcana a indoielii de sine.
De aceea este momentul sa faci un efort, dificil, dar necesar, pentru a inceta sa te mai compari cu altii. Iata cinci pasi cu care poti incepe:


1. Accepta faptul ca te compari cu altii.

Primul pas pentru a renunta la a face comparatii este sa accepti ca o faci. Ti se va parea nefiresc sa te concentrezi numai asupra ta la inceput, pentru ca suntem obisnuiti sa ne comparam cu altii si sa fim comparati cu altii.


aparente-e1443127474302

Insa in momentul in care devii constient de ceea ce faci, poti alunga cu usurinta orice sentiment sau gand negativ. Inabusa-le in fasa si continua sa te concentrezi pe tot ceea ce tu poti oferi lumii.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/vrei-sa-fii-mai-fericit-nu-te-mai-compara-cu-ceilalti

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/vrei-sa-fii-mai-fericit-nu-te-mai-compara-cu-ceilalti
  2. Foto: viataverdeviu.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...