Vindecarea cancerului – rețeta lui Father Romano Zago

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Rețeta conține trei ingrediente:

1. O jumătate de kilogram de miere. A nu se folosi miere sintetică sau rafinată sau miere falsificată.


2. Între 40 și 50 ml de whisky, cognac, etc. Nu trebuie folosit alcool pur, vin, bere sau lichior. 40-50 ml este echivalentul unei cești mici de cafea.

3. 350 grame de Aloe vera arborescens. Folosiți trei sau patru Frunze în funcție de mărime lor.


Nu trebuie să fiți prea scrupuloși în prepararea rețetei. Cele trei componente trebuie să fie în cantități cât mai apropiate de cantitățile indicate dar eficiența preparatului nu va fi afectată de o mica abatere sau uitarea unui detaliu. Esențial este ca cele trei componente să fie incluse în amestec. Combinația lor este cea care oferă efectul dorit.

Ștergeți praful sau orice alte impurități lăsate de natură pe frunzele de Aloe. Folosiți o cârpă veche uscată sau puțin umedă sau un burete pentru a face aceasta. Nu udați frunzele. În pregătirea rețetei nu se folosește apa.

Folosiți un cuțit pentru a îndepărta țepii de pe frunzele de Aloe. Pentru a ajuta blenderul tăiați frunzele în bucăți și amestecați cele trei componente împreună.

Amestecați bine tot materialul. În circa un minut (în funcție de puterea aparatului) obțineți un fel de amestec verde și preparatul este gata. Ați pregătit rețeta care poate vindeca  chiar cancerul. Puneți amestecul într-un borcan și țineți-l în frigider.

Notă: Deoarece mierea din amestec este mai grea și se lasă la fund scuturați bine borcanul înainte de a lua preparatul.

Mod de utilizare:

Există mai multe varinte care funcționeză. Vom indica două dintre ele:

a. Pentru cei bolnavi de cancer. Se iau 2 linguri de preparat de două ori pe zi timp de 10 zile.

Pentru prevenire rețeta este aceeași dar se iau numai 2 linguri de preparat o dată pe zi timp de 10 zile. Tratamentul preventiv se face numai o dată pe an.

b. O altă variantă recomandă ca pentru tratarea cancerului să se ia câte 2 linguri de preparat de trei ori pe zi timp de 10 zile.

Pentru prevenire se iau numai o dată pe an câte 1 lingură de preparat de 3 ori pe zi timp de 10 zile.

În ambele cazuri, pentru cei bolnavi, după primele 10 zile se face o pauză de 10 zile după care tratamentul se repetă. Se continua alternanța până la vindecarea completă.

Notă: Dacă aveți o tumoare în timp ce faceți tratamentul cu Aloe ajutați-vă corpul în lupta cu boala: eliminați din alimentație carnea și produsele animale pe care le înlocuiți cu fructe, legume și cereale.

Ați putea sprijini corpul să elimine toxinele cu ajutorul clismelor: cea mai eficientă este clisma cu cafea după metoda Gerson.

Cea mai eficientă aloe este varietatea Aloe vera Arborescens. Se recomandă folosirea unei plante în vârstă de cel puțin trei (mai bine cinci)  ani care să nu fie udată șase zile înainte de rupe frunzele pentru prepararea rețetei.

Rețeta se pote folosi pentru vindecarea și prevenirea unei multitudine de alte boli sau probleme de sănătate. Vom reveni cu lista acestora într-un articol viitor.”[1]

SURSE

  1. http://www.aryanahavah.ro/terapii-alternative/vindecarea-cancerului-reteta-lui-father-romano-zago/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...