Vaccinul anti-gripal recunoscut ca fiind ineficient de către autoritățile sanitare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Autoritățile sanitare canadiene au recunoscut, official, că în acest an, vaccinul împotriva gripei s-a “bucurat” de o eficiență de 0%. Prin urmare, opt milioane de oameni vaccinați au pierdut, banii lor fiind irosiți, în schimb, riscă efectele adverse ale vaccinării pentru nimic. Bineînțeles că nu vom ști numărul de accidente legate de vaccin. Această cifră nu va fi niciodată comunicată, pentru simplul motiv că autoritățile nici nu încearcă s-o afle.

Cine știe dacă există centre responsabile de colectarea mărturiilor pacienților cu privire la efectele secundare ale medicamentelor? În țări precum Franța există 31 astfel de centre, cu un formular special, le Cerfa 15031 * 01, pentru că cetațenii să-și expună problema. Dar, desigur, aproape nimeni nu știe, ceea ce inseamnă că există, cel putin, 8.000 de rapoarte cu efecte adverse pe an, în timp ce 128.000 de francezi sunt spitalizati in fiecare an din cauza medicamentelor. [1]


Rar medicii raportează autorităților efectele vaccinării

Tot în Franța, exista un alt formular, Cerfa, 10011 * 04, care permite medicilor să declare cu ușurință [2] incidentele. Dar bineineteles ca doctorii nu se obosesc sa beneficieze de aceasta procedura. Cum nici la noi, de altfel! Autoritățile explică că acest lucru se datorează faptului că medicii, fie nu stiu de existenta acestui formular, fie nu au timp pentru a-l completa. De fapt, aceste declarații sunt penibil de rare.

De fapt, persoanele care prezintă efecte secundare de la un vaccine, precum febră, vărsături, dureri de cap, dureri articulare, nu știu că pot face ceva. Ei pur și simplu așteaptă să le treacă de la sine. Majoritatea medicilor explică, în bună credință, că „nu are nimic de-a face cu vaccinul” deoarece vaccinarea este „complet sigura”. Deci, „din întâmplare” ai avut aceste simptome „inexplicabile” imediat după ce ai fost vaccinat.


Acest comportament este ceea ce menține la viteză maximă industria de vaccinuri împotriva gripei și a reusit să înăbușe un scandal medico-financiar, care ar fi trebuit să erupă de ani de zile.

Manevre rușinoase

Autoritățile de sănătate, mass-media și industria farmaceutică au recurs la manevre rușinoase în acest an. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a publicat, în martie 2014, compoziția vaccinului împotriva gripei pentru iarna 2014-2015. Începând cu luna mai 2014, adică, doar opt săptămâni mai târziu, s-a demonstrat că OMS a greșit. Virusul gripei H3N2 a suferit mutatii și toți experții seniori au știut că vaccinul împotriva acestei tulpini ar fi ineficientă.
Dar ce s-a întâmplat? Cineva a decis sa facă public această descoperire umilindu-se? Ei bine, nu! Tăcerea absolută a fost menținută pe această temă. Nimeni nu a avut onestitatea de a declara în presa: „Ne pare rău, am crezut că putem face un vaccin eficient împotriva gripei. Virusul a suferit mutații în mod neașteptat. Deci, nu merită să vă vaccinati. »

Campania de imunizare la nivel mondial a fost lansată cu fast, ca în fiecare an, în luna octombrie, ca și cum totul era ca “la carte”, așa cum toată lumea știa. Dar nu a durat mult, mai exact pe la mjlocul lunii ianuarie, și a apărut un studiu cu privire la ineficiența vaccinului, care a arătat practic, ceea ce era perfect previzibil încă de la început, că a fost în mare măsură sau total ineficient in acest an.

Dar a fost nevoie de încă o lună buna, 16 februarie 2015, pentru ca un site ca Le Figaro Santé sa anunțe [3] „Un vaccin pentru nimic 2014-2015 Vaccinul împotriva gripei de epocă este recunoscut ineficient de către autoritățile de sănătate. [4] „

De ce atât de târziu? Pe bune dreptate, începem să credem că interesele puternice au conspirat să aștepte ca aceasta campanie de vaccinare să se încheie înainte de a elibera verdictul. Oricum, pe 29 ianuarie 2015, ziarul Le Monde, cu nerușinare, își încuraja cititorii să se vaccineze într-un articol intitulat „Mai aveți timp să  vă vaccinați împotriva gripei. „[5]

Cincisprezece zile mai târziu, Le Figaro a recunoscut că se știa înca din „mai 2014, dar procesul de fabricație era prea avansat pentru a da înapoi”. [6] „Banii erau deja investiți; dar pentru a menține profiturile industriei farmaceutice, a trebuit să se procedeze ca de obicei la distribuirea masivă a vaccinului, chiar dacă era bine știut faptul că era inutil și periculos pentru bieții oameni. »

La ce servește vaccinul împotriva gripei ?

O meta-analiză publicată în martie 2014 cu revizuirea Cochrane, bazată pe o sută de testări, arată că, pentru a preveni un caz de gripă,  este necesar vaccinarea a cel puțin 71 de persoane. În această analiză s-a demonstrat că vaccinul anti-gripal are o eficiență „foarte scăzută” inclusiv la femeile însărcinate și a verificat faptul că vaccinarea nu reduce nici numărul de spitalizări, nici numărul de complicații! [7]

Pentru persoanele cele mai vulnerabile, persoanele în vârstă, Prof. Daniel Floret Consiliului Superior de Sănătate Publică din Franța,  explică faptul că “statistic, este imposibil să demonstrezi beneficiile vaccinului.” „Sistemul imunitar tinde să se degradeze în timp, iar oamenii reactionează mult mai prost la vaccinuri în general și în special la vaccinul anti-gripal.” [8]

 

Deci, iată că au recunoscut totuși eșecul vaccinului anti-gripal 2014-2015 care este acum pe cale să explodeze în aer liber și este dureros pentru industria farmaceutică pentru că lumea începe să prindă curaj și să vorbească tot mai mult!

Aici puteți viziona clipul nostru despre vaccinul antigripal.

Informația corectă este crucială!

Irina Thiery,

Lion Mentor Association

Surse:

[1] Effets secondaires aux médicaments et dépendance

[2] Cerfa_10011

[3] Un vaccin peu efficace contre la grippe cet hiver

[4] Cette année, la grippe n’a pas forcément épargné les patients vaccinés

[5] Il est encore temps de se vacciner contre la grippe

[6] Un vaccin peu efficace contre la grippe cet hiver

[7] Vaccines for preventing influenza in healthy adults.

[8] Un vaccin peu efficace contre la grippe cet hiver

Acest articol este pur informativ, fiind publicat exclusiv pentru scopuri informaționale.”[1]

SURSE

  1. http://www.lionmentor.ro/vaccinul-anti-gripal-recunoscut-ca-fiind-ineficient-de-catre-autoritatile-sanitare
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...