Usturoiul scade riscul de boală și infecții

Distribuie!

Usturoiul este cunoscut înca din antichitate pentru proprietatile sale curative.  Hipocrat recomanda consumarea usturoiului  pentru a preveni numeroase boli.

Un studiu de amploare, realizat de MEDLINE, dupa ce s-au centralizat datele a 4245 de studii separate, a confirmat faptul ca aceasta planta trateaza peste 150 de probleme de sanatate, de la cancer si pana la diabet, de la infectii pana la placa depusa pe artere, de la distrugerea ADN-ului pana la otravirea cu mercur. Alte studii, realizate de Greenmedinfo.com, sustin ca planta minune are efecte pozitive in 167 de probleme medicale, inclusiv in tratarea bolilor cardiovasulare si cancerului.


Iata ce proprietati are planta-minune:

– trateaza infectia cu helicobacter pylori


– trateaza infectia cu candida

– trateaza infectiile fungice la nivelul cavitatii orale

– neutralizeaza stafilococul auriu

– neutralizeaza micotoxinele asociate aflatoxicozei

– trateaza infectia cu klesbsiella

– trateaza infectia cu HIV-1

– trateaza infectia cu vibrio (bacteria care genereaza holera)

– neutralizeaza bacilul piocianic (Pseudomonas Aerigonosima)

– neutralizaeza infectia cu cytomegalovirus

– trateaza infectiile virale (herpes simplex 1 si 2, virusul gripal, virusul vaccinia, rinovirusul de tip 2, virusul stomatitei veziculara).

Acestea sunt numai o parte din problemele de sanatate pe care usturoiul le poate trata. Pentru ca usturoiul sa fie eficace, se recomanda sa se consume 5-6 catei zdrobiti pe zi. Asteapta 15 minute, acest timp fiind necesar pentru ca usturoiul sa isi lase o enzima (allinase), care produce compusii anti-cancerigeni si anti-fungici.

Usturoiul il puteti consuma crud sau fiert, in sandwich-uri sau in feluri de mancare. Conform cercetarilor, suplimentele cu usturoi nu au aceleasi efecte anti-cancerigene si anti-fungice.”[1]

SURSE

  1. https://www.dcnews.ro/cancer-planta-minune-care-te-fere-te-de-boala-i-infec-ii_543581.html
  2. Foto: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...