Universul lucreaza prin oameni, circumstante si sincronicitati

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii importanti pentru noi vin in viata noastra atunci cand avem nevoie de ei. Chiar daca nu intelegem de la bun inceput rolul lor, ceea ce ne aduc este ceva ce ne trebuie pentru dezvoltarea personala, si totodata pentru evolutia noastra spirituala.

La fel, fiecare dintre noi intra in viata altor oameni atunci cand ei au nevoie de noi.


Dam si primim.

Fara sa ne propunem, suntem “instrumente” si “canale” prin care Universul isi desfasoara magicul.


Cand un om iti trezeste atentia in mod deosebit chiar de la primele interactiuni cu el si descoperi ca iti este familiar, desi il intalnesti pentru prima data, este posibil sa fie vorba despre o relatie semnificativa. Indiferent de natura ei.

Universul lucreaza prin oameni, circumstante si sincronicitati. Pentru aceasta inteligenta dumnezeaiasca care ne anima totul este posibil.

Fii deschis spre tot ce exista acum in viata ta, pentru ca te ajuta sa cresti.

Fii recunoscator oamenilor care au fost si sunt prezenti in lumea ta, pentru ca fiecare dintre ei iti aduce un dar. Asa cum si tu le aduci lor ceva pretios pentru ei.

Simte mai mult si incearca sa pui etichete cat mai putin posibil relatiilor din viata ta. Este parerea mea personala ca fiecare relatie importanta pentru noi este o piesa din puzzle-ul vietii. Un puzzle care se extinde continuu si care poate deveni tot mai frumos si mai plin de stralucire.

Depinde de noi.”[1]

SURSE

  1. https://atractiasuccesului.wordpress.com/2015/12/01/universul-lucreaza-prin-oameni-circumstante-si-sincronicitati/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...