Undele Alpha – atrageti lucruri pozitive in viata voastra!

Distribuie!

„Creierul este compus din miliarde de celule nervoase numite neuroni, care folosesc electricitate pentru a comunica intre ele. Combinatia acestora care isi trimit semnale unii catre altii in acelasi timp produce un imens camp electric in creier, activitate electrica ce poate fi detectata cu echipamente medicale speciale. Aceasta activitate electrica este cunoscuta ca “undele creierului”.

Mintea noastra isi regleaza activitatile prin unde electrice care sunt inregistrate in creier, emitand impulsuri electromagnetice  mici de frecvente diferite, care pot fi inregistrate printr-un test numit electrocefalograma.


Acestea sunt de 4 feluri:

  • Undele Beta – emise cand suntem constienti si alerti sau cand ne simtim agitati, tensionati, speriati, cu frecvente intre 13 si 60 de pulsuri pe secunde (scara Hertz)
  • Undele Alpha – cand suntem intr-o stare de relaxare mentala si psihica, cu toate ca suntem constienti de ce se intampla in jurul nostru. Frecvente intre 7 si 13 pulsuri pe secunda.
  • Undele Theta – intre 4 si 7 pulsuri, este o stare de somnolenta cu o constientizare redusa
  • Undele Delta – inconstienta, somn adanc, o frecventa intre 0.1 si 4 cicluri pe secunda.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://viataverdeviu.ro/undele-alpha-atrageti-lucruri-pozitive-in-viata-voastra


focused-mind-energy1-710228

SURSE

  1. http://viataverdeviu.ro/undele-alpha-atrageti-lucruri-pozitive-in-viata-voastra
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...