Un secret spiritual: Hainele se imprimă cu energia ta

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trăim într-un univers al energiilor. Tu ești energie în mișcare. La fel este și tot ceea ce te înconjoară. Am întâlnit în ultima vreme tot mai mulți oameni conștienți de acest adevăr, ceea ce este îmbucurător.

Ce îmi place mie să fac este să scot în evidență aspectele practice care derivă din înțelegerea acestei realități. Totul este energie. Aceasta este însă doar fraza care sintetizează în trei cuvinte adevărul. Acest „totul este energie” este prezent peste tot în viața ta, iar articolul pe care tocmai îl citești vorbește despre un mic segment care cu siguranță te interesează.


Cu toții purtăm haine. Lucrul mai puțin știut este acela că…

Hainele se imprimă cu energia ta


Și asta se întâmplă dintr-un motiv foarte simplu. Energiile sunt caracterizate de anumite vibrații care interacționează între ele.

Tu ești o formă de energie care are o anumită vibrație, iar haina pe care o porți este o altă formă de energie care are o altă vibrație.

Ceea ce se întâmplă este că energia hainei comunică cu energia ta. Iar după fiecare purtare, vibrația hainei devine din ce în ce mai asemănătoare cu vibrația care te caracterizează pe tine.

Nu este recomandat să porți haine pe care le-ai mai purtat în situații în care ai experimentat trăiri intense. Dacă de exemplu ai experimentat un moment de foarte mare tristețe, hainele pe care le aveai pe tine în acel moment poartă cu ele o parte din respectiva încărcătură emoțională.

Dacă le vei îmbrăca din nou, există toate șansele ca după un anumit timp să simți o stare de apăsare și disconfort. Această stare se datorează vibrației cu care este impregnată respectiva haină pe care ai îmbrăcat-o.

Același lucru se întâmplă și în cazul trăirilor intense pe care tu le caracterizezi ca fiind pozitive. Se poate întâmpla să porți din nou o haină pe care ai mai purtat-o într-un moment în care ai experimentat o stare de fericire intensă. Purtând-o s-ar putea să simți o stare de euforie a cărei sursă nu o cunoști, sau cel puțin nu o cunoșteai până astăzi.”[1]

SURSE

  1. http://fiimplinit.ro/un-secret-spiritual-hainele-se-imprima-cu-energia-ta/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...