Un iesean si-a construit o casa in forma de piramida si s-a vindecat de boli cu ajutorul energiei piramidei

Distribuie!

„Un ieşean care şi-a construit casa în formă de piramidă susţine că a reuşit astfel să se vindece de boli şi că şi-a ajutat şi prietenii să se însănătoşească. Ionel Sârghia se laudă că locuinţa lui are proprietăţi curative şi anumite unghiuri din casă îi reglează organismul.

Privită din exterior, casa cu o bază de 200 de metri pare mică, însă în interior e spaţioasă şi luminoasă, vârful piramidei fiind făcut dintr-un material care permite intrarea luminii. Construcţia, care a costat aproape 100.000 de euro, are trei camere mari la parter, o bucătărie şi o baie, dar şi un pod în care Sârghia a început să îşi amenajeze o bibliotecă.
E rezistentă la cutremure


Ieşeanul spune că, pe lângă energiile benefice, locuinţa are şi alte avantaje: e rezistentă la cutremure şi la vânt datorită formei nonconformiste şi nu are niciodată umbră în jurul casei.
“Piramidele au efecte asupra echilibrului psihic şi a sănătăţii corpului. Înainte aveam o groază de dureri, mergeam la medici şi nu reuşeau să îşi dea seama ce am.

M-am mutat aici şi încet, încet mi-au trecut aproape toate afecţiunile. Au venit şi prietenii la mine, au stat în anumite unghiuri din casă şi parcă şi ei se simt mai bine acum. Energiile din casă sunt importante şi locul în care îţi aşezi patul în casă face diferenţa dintre un organism sănătos şi unul bolnav”, susţine Ionel Sârghia. Bărbatul studiază efectele piramidelor de 20 de ani şi spune că îşi va breveta invenţia peste câţiva ani.


“E posibil totuşi ca în câţiva ani să ducă şi la un dezechilibru al organismului, la fel cum se întâmplă cu orice lucru care e făcut peste măsură. De aceea vreau să văd întâi ce se întâmplă în câţiva ani şi abia după aia o să o brevetez”, mărturiseşte bărbatul.
Părerea specialistului: «Efectul de piramidă poate să vindece, dar poate să şi omoare»

casa-piramida

“E foarte bine că a făcut aşa ceva, dar trebuie să ştie că piramida are două zone unde se acumulează energia maximă, la o treime înălţime de la bază şi la două treimi înălţime de la bază. În acele zone nu trebuie să stea continuu mai mult de 24 de ore, pentru că riscă să moară.

Adică efectul de piramidă poate să vindece, dar poate să şi omoare”, ne-a precizat fizicianul Constantin Bursuc, fost profesor universitar pe domeniu fluidelor, omul care a brevetat o piramidă ce produce curent electric din forţa de atracţie a pământului – adică, economic vorbind, din nimic.”[1]

SURSE

  1. http://www.libertatea.ro/stiri/reportaj/un-iesean-a-bagat-100000-eur-intr-o-locuinta-neobisnuita-casa-in-forma-de-piramida-m-a-scapat-de-boli-753255
  2. Foto: libertatea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...