Un copil roman este considerat geniu al planetei la doar 4 ani!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Unul dintre cei mai destepti copii ai planetei traieste in Canada si este pe jumatate roman. Numele lui este Anthony Popa Urria si nu a implinit inca 4 ani. La varsta de 6 luni, Anthony stia deja toate literele alfabetului. La trei ani, copilul-minune stia sa numere pana la 1000 si sa vorbeasca trei limbi!

La nici patru ani, Anthony Popa Urria, un baietel pe jumatate roman, care locuieste in Canada, este asemuit cu Albert Einstein sau Stephen Hawking, relateaza observator.tv.


Romania se mandreste, in fiecare an, cu performatele elevilor sau studetilor omlimpici. Cu regularitate, copiii neamului reusesc sa impresioneze intreaga lume, cunostintele acestora fiind recunoscute de cele mai importante institutii de pe glob.

Mama sa, Laura Urria, a tinut sa afle o parere specializata despre fiul sau, iar atunci cand a fost testat in cadrul organizatiei MENSA I s-a confirmat banuiala. Oamenii de la Mensa au ramas socati de capacitatile copilului si l-au incadrat in funtea topului celor mai inteligenti copiii de pe mapamond, cu un coeficent aproape perfect de 154.”[1]


SURSE

  1. http://caplimpede.ro/un-copil-roman-este-considerat-geniu-al-planetei-la-doar-4-ani/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...