Un avion a aterizat de urgență din cauza mirosului emanat de un pasager

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un zbor al companiei aeriene Transavia a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza mirosului corporal al unui pasager, care s-a dovedit a fi muzicianul rock rus Andrey Suchilin.

În timpul zborului ce a avut loc pe 29 mai, mai multor persoane li s-a făcut rău din cauza mirosului din cabină ce provenea de la muzicianul rus.


Părea că nu s-a spălat de câteva săptămâni. Câtorva pasageri li s-a făcut rău și au vărsat”, a declarat un pasager belgian ce s-a aflat la bordul aeronavei.

Membri echipajului au încercat să îl țină pe bărbat în toaleta avionului până ce pilotul a aterizat de urgență.


Cauza mirosului a ieșit la iveală la aproape o lună de la incident, după ce Suchilin a murit. Se pare că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, suferea de necrozarea țesuturilor în urma unei infecții dezvoltate în timpul unei vacanțe în Insulele Canare, relatează Fox News.

Potrivit soției muzicianului, Lidia, acesta a mers la medic înainte de a pleca din Spania, însă doctorii l-au asigurat că este vorba doar de o infecție ușoară și i-au dat antibiotice.

Totuși, starea lui s-a agravat. Avionul în care se afla a fost nevoit să aterizeze de urgență în Faro, Portugalia. Suchilin a fost preluat de o echipă medicală. La scurt timp el a intrat în comă și a murit.

https://www.unica.ro/un-avion-aterizat-de-urgenta-din-cauza-mirosului-emanat-de-un-pasager-243815

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...