Un antibiotic natural – macrisul

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Macrisul este antibioticul natural care creste pe diguri si campii, fara sa o plantezi in mod deosebit. Aceasta planta aparent salbatica este comestibila, tulpina de macris avand un gust suculent si acrisor. Aceasta planta trateaza mai multe afectiuni, printre care trei dintre cele mai importante probleme le vom descrie mai jos.

Elimina toxine

Sucul de macris se prepara prin stoarcerea plantei (tulpina contine suc natural si este bogata in vitamina C) si previne o serie de boli provocate de acumularea toxinelor in organism. Cura cu suc si supa de macris iti detoxifiaza complet organismul in doar 10 zile.


Macrisul, planta care reface ficatul. Vezi utilizarile terapeutice si modalitatile de administrare

Previne bolile cardiace

Macrisul poate fi consumat dupa o simpla spalare, frunzele si tulpina plantei fiind comestibile nu doar pentru animale. Macrisul previne bolile cardiace precum bolile coronare, si asta deoarece este bogat in carotidieni naturali precum leutina si zeaxantina.


Previne cancerul

Supa sau sucul de macris consumate frecvent reduc consistent riscul aparitiei cancerului la plamani sau a cancerului la sani. Fitonutrientii si antioxidantii care se gasesc in aceasta planta stopeaza formarea tumorilor canceroase la sani si plamani.

Amelioreaza astmul si bolile respiratorii

Macrisul przinta puternice proprietati antialergice, dar totodata este bogat in vitamina C, de aceea este indicat in astm, gripa si bronsita. Macrisul poate fi consumat proaspat sau sub forma de ceai (infuzie – atentie, nu puneti apa clocotatita peste frunzele de macris).

Acest articol este scris in scop informativ. Informatiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist in nutritie.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/un-antibiotic-natural-macrisul-80835
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...