Uimitor! Are 104 ani si face Yoga! Nu a luat niciodata medicamente si mananca o data pe zi!

Distribuie!

„Swami Yogananda Maharaj Ji este un om cu adevarat uimitor. Sa nascut la 14 septembrie 1908 in India. Swami Ji a inceput yoga, la varsta de 17 ani si asta a contribuit la starea lui buna de sanatate. De atunci si pana azi practica in continuare „Sukshumavyayam” Yoga.

Este un ritual vechi, care combina subtilitatea yoghina de incalzire cu intinderea membrelor, respiratia, relaxarea si exercitii simple de gimnastica.


Chiar si la varsta uluitoare de 104 ani, capacitatile lui Swamiji functioneaza la nivel optim si reuseste sa mentina un nivel ridicat de claritate mentala.

sukshumavyayam-692x360

Swami Yogananda Maharaj Ji are o vedere foarte buna fara a avea nevoie de ochelari iar dintii sunt inca sanatosi. El este un exemplu uimitor pentru beneficiile reale pe care le aduce practicarea yoga si a meditatiei. In intreaga sa viata, el nu a luat medicamente si, de fapt, mananca doar o data pe zi!”[1]


SURSE

  1. http://caplimpede.ro/uimitor-are-104-ani-si-face-yoga-video-nu-a-luat-niciodata-medicamente-si-mananca-o-data-pe-zi/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...