Tratamentul facial cu gheata te ajuta sa ai un chip frumos

Distribuie!

„Un banal cub de gheata ne ajuta sa avem o frumusete de cinci stele. Expertii sunt de parere ca utilizarea ghetii pe piele o poate mentine sanatoasa si stralucitoare mult timp.

Gheata este foarte utila in timpul verii pentru a imbunatati frumusetea tenului. Acneea poate fi combatuta cu succes cu gheata, aplicata pe zonele afectate timp de un minut, care se tamponeaza apoi usor cu un prosop.


Procedura se repeta in fiecare seara, inainte de culcare. Pleoapele umflate si pungile de sub ochi se reduc imediat cu ajutorul unui cub de gheata invelit intr-o bucata de tifon. inainte de aplicarea fardului, se recomanda masajul delicat al tenului cu un cub gheata, care ofera un aspect tonifiat si proaspat si inchide porii.

Cearcanele se pot estompa foarte usor tot cu ajutorul ghetii. In apa care se pune in congelator, se poate adauga apa de trandafiri, picaturi de lamaie, ulei de arbore de ceai. Gheata poate deveni un fard natural.


gheataaa_opt-692x360

Machiajul afecteaza tenul si ascunde frumusetea naturala. Dupa aplicarea unui cub de gheata pe fata, se observa imediat o schimbare, o prospetime si o stralucire naturala. Tenul se maseaza delicat cu cubul de gheata, apoi se aplica o crema hidratanta.

Gheata nu se tine pe fata mai mult de trei minute si nu se utilizeaza imediat dupa ce a fost scoasa din congelator, deoarece se pot sparge vasele capilare, ci atunci cand incepe sa se topeasca usor.”[1]

SURSE

  1. http://www.rador.ro/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...