Tratamente naturiste pentru ficat

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ficatul este un organ de maximă importanță pentru organismul nostru, efectuând funcții pe care niciun alt organ nu le pot efectua.

Ficatul este singurul organ care se regenerează, însă poate fi dereglat de un stil de viață neadecvat. Pentru a-l menține sănătos, unii specialiști recomandă tratamente naturiste pentru ficat.


Tratamente naturiste pentru ficat. Ceaiul Verde
Ceaiurile din plante sunt extrem de benefice ficatului, iar ceaiul verde este poate cel mai bun tratament hepatic. El ajută la detoxifierea ficatului și îi îmbunătățește funcționarea.

Ceaiul de rostopască este recomandat în special celor care suferă de afecțiuni ale ficatului. Conține numeroși factori protectori pentru ficat. Singurul dezavantaj este gustul extrem de amar al ceaiului, care poate fi îndulcit însă cu miere și cu câteva felii de lămâie.


Ceaiul de anghinare este o alternativă la cel de rostopască, fiind similare atât în efect, cât și în gust.

Ceaiul de sunătoare are de asemenea proprietăți calmante pentru ficat, ajutând la refacerea celulelor hepatice, dar și la detoxifierea organismului.

Tratamente naturiste pentru ficat. Sucul de spanac și morcov
Sucurile din legume sunt la baza oricărui tratament naturist pentru ficat. Sucul de spanac și morocov este o băutură recomandată și celor care suferă de ciroză.

Semințele de in, presărate în salate, ajută la menținerea sănătății ficatului. Semințele pot fi consumate cu iaurt sau în sandwich-uri.

Turmericul, un condiment oriental, ajută la regenerarea țesutului hepatic și stimulează activitatea vezicii biliare, ajutând la detoxifierea organismului.

Pentru alte tratamente naturiste pentru ficat, cereți sfatul unui specialist.”[1]

SURSE

  1. https://www.realitatea.net/tratamente-naturiste-pentru-ficat_1680370.html
  2. Foto: realitatea.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...