Tratament MINUNE pentru OSTEOPOROZĂ cu miere, nucă și ouă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru tratarea osteoporozei, puteți încerca un tratament naturist verificat, simplu de făcut, dar extrem de eficient, cu miere, nucă și ouă.

Aveți nevoie de 15 ouă de țară, 15-20 de lămâi, un kg de miere, un kg de nucă măcinată, 200 ml de țuică naturală sau de bitter suedez.

Coaja ouălor se pisează mărunt până se face praf, apoi se iau lămâile și se storc. Următorul pas e să strecurăm sucul lămâilor și să îl amestecăm cu coaja de ou până când sucul de lămâie o acoperă. Se închide bine vasul și se lasă la loc răcoros și la întuneric, până când praful se topește, potrivit frunză-verde.ro.

Procesul de topire va dura în jur de 15-19 zile. Din când în când, se deschide vasul și se amestecă acestă compozi’ie cu o lingură din lemn sau din plastic.

Citește și: Noutăți pe frontul luptei cu osteoporoza

După ce s-a dizolvat praful de ouă, se strecoară compoziția, se adaugă mierea, nuca și țuica. Se pune preparatul la frigider și se poate consuma a doua zi.

Doza recomandată este de două linguri, de 3 ori pe zi, după mese. Cura de calciu natural se poate repeta după șase luni.

Acest tratament naturist este eficient nu doar pentru osteoporoză, ci și pentru decalcifiere, demineralizare în bolile reumatismale, spasmofilii cauzate de lipsa de calciu, rahitism sau fracturi osoase.”[1]

SURSE


  1. https://www.dcnews.ro/tratament-minune-pentru-osteoporoza-cu-miere-nuca-i-oua_460188.html
  2. Foto: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
În Australia, medicii, asistentele medicale și moasele care răspândesc mesaje antivaccinare vor risca să ajungă la închisoare

Acad. Prof. Dr Leon Dănăilă este unul dintre cei mai importanți 5.000 de oameni de pe Pământ. Figurează alături de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului XXI

Zaharul e un drog care provoaca dependenta, obezitate si alte boli grave

Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: “Sunt bucuros că părinții creștini iși lasă copiii să îl celebreze pe diavol cel puțin o dată pe an”

Petre Țuțea: “Omul fără Dumnezeu, vine de nicăieri și merge spre nicăieri”

Închide