Tratament cu sunatoare pentru stomacul bolnav

Distribuie!

Ceaiul de sunatoare are o influenta pozitiva asupra stomacului pentru ca reduce aciditatea gastrica si sustine functionarea normala a ficatului. Sunatoarea are actiuni antidepresive, antivirale, antiinflamatorii, diuretice, antiseptice, astringente, cicatrizante. Ceaiul de sunatoare se administreaza cu succes in cazul problemelor vezicii biliare. Sunatoarea este un remediu excelent in gastrita, ulcer gastric, dureri de stomac, digestie defectuoasa, ulcer duodenal. O reteta pentru aceste afectiuni se prepara din 10 g sunatoare, 6 g menta, 2 g seminte de anason, 50 g miere lichida. Aceste ingrediente se dau intr-un clocot cu un litru de vin alb de calitate, dupa care se strecoara si lichiorul obtinut se administreaza dupa masa de pranz si dupa cina, cate 1 paharel.

Ceaiul de sunatoare este consumat pentru ameliorarea bunei dispozitii si pentru odihna. In plus, purifica pielea si are o influenta pozitiva asupra stomacului. Ceaiul sau tinctura de sunatoare actioneaza foarte lent, dar cand este utilizat in mod constant, are un efect durabil. Este folosit pentru uz intern in tratarea gastritelor, a ulcerelor gastrice, luand cate o lingura pe stomacul gol dimineata si seara.
De asemenea, extractul de sunatoare este folosit in tratarea hemoroizilor prin spalari, aplicandu-l toata noaptea in cazul inflamatiilor de colon. Inainte de administrare trebuie incalzit usor. Ceaiul de sunatoarea stimuleaza enzimele prezente in ficat, ajutand la o mai buna detoxifiere a organismului, eliminand din corp factorii toxici, nocivi.
Flavonoizii din sunatoare imbunatatesc integritatea peretilor vaselor de sange, reducand riscul inflamatiilor interne. Compusul “hipericin” actioneaza ca agent antibiotic si antiviral, protejand organismul de microorganisme si virusi nocivi care ar slabi sistemul imunitar. Un alt compus, “hiperforin“, este “eficient” in tratarea depresiilor minor-moderate si a anxietatii, cu efecte secundare mai putine decat un medicament antidepresiv.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/tratament-cu-sunatoare-pentru-stomacul-bolnav-64913
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...