Totul începe de la un simplu gând

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noi creăm cu ajutorul gândurilor noastre. Nimic nu poate exista şi nu poate deveni manifest dacă nu a existat mai întâi de toate sub forma unui gând.
De pildă, cineva a trebuit să se gândească la mersul pe Lună înainte ca acest lucru să devină posibil. Orice lucru care există în lumea materială a început sub forma unui gând.

Gândurile sunt extrem de puternice, şi din păcate, de cele mai multe ori sunt trecute prin filtrul convingerilor, emoţiilor şi ataşamentelor noastre. Este aproape imposibil să gândim liber, în afara preconcepţiilor, înclinaţiilor, temerilor şi judecăţilor noastre critice. Toate gândurile noastre au la bază amintirile sau programările noastre. Cum a început acest proces?
Atunci când eram copii, noi am văzut şi am auzit multe lucruri. Am ascultat ce ne-au spus ceilalţi oameni şi am luat deciziile noastre ţinând cont de aceste experienţe.
La un moment dat, am început să credem că realitatea există într-un anumit fel, şi astfel am modelat-o prin gândurile noastre. Treptat, am devenit captivi în acest ciclu al reproducerii constante a convingerilor noastre. Aşa cum probabil ai ghicit, acest proces conduce inevitabil la foarte multă confuzie şi la nefericire.


Noi suntem extrem de ataşaţi de opiniile noastre, dar nu suntem conştienţi de milioanele de convingeri în care am ajuns să credem, din care foarte multe sunt conflictuale. în plus, mai avem şi numeroase amintiri din trecut, care joacă un rol extrem de important în deciziile pe care le luăm, şi implicit în ceea ce atragem în viaţa noastră.

Singura modalitate cu adevărat sigură de a ne crea realitatea este inspiraţia, dar pentru ca gândurile noastre să fie inspirate (adică perfecte şi netrecute prin filtrul prejudecăţilor noastre), noi trebuie să ne aflăm în punctul zero.
În acest scop, trebuie să ne retragem conştiinţa în Vidul Beatific din care am provenit. în această stare de vid nu există gânduri critice şi acuzaţii. Noi devenim astfel un canal deschis şi cele mai uimitoare lucruri încep să se petreacă. Inspiraţia aduce cu sine idei şi informaţii noi. Persoana care a inventat Intemetul a declarat că nu ştie de unde i-a venit această inspiraţie. Ea a coborât pur şi simplu asupra lui. Orice om care ajunge în punctul zero se deschide în faţa acestui flux. El îi permite Inspiraţiei să îl călăuzească şi să se reverse asupra lui. în mintea lui se nasc idei noi, iar el se simte călăuzit şi protejat. Totul devine posibil în această stare, inclusiv miracolele.


Poate că te întrebi: „De unde pot şti dacă mă aflu sau nu în punctul zero?” De multe ori nu vei fi sigur dacă ceea ce gândeşti se naşte din amintirile tale sau de pe nivelul Inspiraţiei. Sarcina ta este să continui să te purifici (să te detaşezi), amplificându-ţi astfel şansele de a-ţi extrage ideile de pe nivelul Inspiraţiei. Purifică-te cât poţi de mult. Cu siguranţă vei continua să te angajezi în diferite acţiuni şi să te ataşezi de diferite situaţii. Aşa procedează marea majoritate a oamenilor. Nu contează; continuă să te purifici, căci scopul suprem este să fii cât mai deschis posibil şi să ai acces la Inspiraţie în fiecare clipă. în acest fel, porţile ţi se vor deschide în faţă, iar oportunităţile cele mai minunate se vor ivi în faţa ta. Dacă vei fi prea ocupat cu grijile, gândurile, reacţiile şi lamentările tale, nu te vei putea integra în acest flux şi vei rata aceste oportunităţi!
Doresc aşadar să repet: tu iei decizii 24 de ore pe zi. Dacă vei înţelege acest lucru, tu îţi vei putea continua viaţa mergând pe Cea Mai Uşoară Cale.
Dacă eşti dispus să îţi asumi în proporţie de sută la sută responsabilitatea asupra deciziilor tale, te vei putea elibera!
Mabel Katz

Luaţi decizia să dăruiţi oriunde v-aţi afla, tuturor celor cu care vă întâlniţi. Atât timp cât veţi dărui, veţi primi. Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea dumneavoastră în efectele miraculoase ale acestei legi a dăruirii. – Deepak Chopra

SURSE

  1. http://totulpentrunoi.com/2014/12/totul-incepe-de-la-un-simplu-gand/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...