Țara cu cei mai sănătoși oameni

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În Sierra Leone, un nou-născut mediu va muri la 52 de ani.
Când vine vorba oameni longevivi, Italia este locul în care îi găsiți.

Gheata cu toc înalt înconjurată de cinci mări este clasată drept cea mai sănătoasă țară de pe Pământ, în Indicele Global Health realizat de Bloomberg luând în calcul 163 de țări. Un copil născut în Italia se poate aștepta să trăiască 80 de ani. Dar la 2,800 de mile în sud, în Sierra Leone, un nou-născut mediu va muri la 52 de ani.


În timp ce Italia este una dintre țările cele mai dezvoltate, creșterea economică a stagnat timp de zeci de ani, aproape 40 la sută dintre tinerii săi sunt fără loc de muncă și statul s-a împovărat cu una dintre cele mai mari datorii din lume în raport cu dimensiunea economiei sale.

Cu toate acestea, italienii sunt într-o formă mult mai bună decât americanii, canadienii și britanicii, care cu toții suferă de tensiune arterială și de colesterol mai mari și de sănătate mintală mai proastă.


 

Islanda, Elveția, Singapore și Australia au completat lista primelor cinci cele mai sănătoase țări din index, scrie cotidianul britanic The Independent.”[1]

SURSE

  1. https://www.dcnews.ro/ara-cu-cei-mai-sanato-i-oameni_536806.html
  2. Foto: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...