Sunete ciudate din cer pe tot Pamantul

Distribuie!

“Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

 Zgomote bizare baga in sperieti omenirea. In mai multe colturi lumii au fost inregistrate sunete ciudate, asemanatoare zgomotelor produse de instrumente muzicale dezacordate. Oamenii de stiinta nu au vreo explicatie, scrie romaniatv.net.

Sunetele ciudate au fost auzite peste tot in lume. Canada, Ucraina, SUA, Germania, Brazilia, Polonia, Belarus, Spania, Chile, Indonezia, Ungaria si Suedia se numara printre tarile unde a fost auzit fenomenul, care la momentul de fata nu poate fi explicat de oamenii de stiinta, ceea ce lasa loc pentru interpretarile conspirationistilor.


strange-sounds-west-virginia

Ei spun ca sunetele ar proveni din spatiu, ca ar apartine extraterestrilor sau ca ar prevesti sfarsitul lumii. Ultima teorie este sustinuta de conspirationisti printr-un fragment biblic: “Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Potrivit romaniatv.net, zgomotele pot fi auzite pe raze de zeci de kilometri. Site-ul rense.com a creat o baza de date video, unde se regasesc inregistrarile zgomotelor de pe toata planeta.”[1]


Zgomotele bizare, iregistrate la Kiev, Ucraina:

SURSE

  1. http://www.aparatorul.md/oamenii-sunt-ingroziti-sunete-ciudate-din-cer-pe-tot-globul-video/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...