SUA: Unei mame i-a fost luat copilul deoarece crede în conspirația „Chemtrails”

Distribuie!

Un judecator din Colorado a hotarat ca o mama sa piarda custodia fiicei, deoarece interesul ei în chestiunea „chemtrails” este o “fringe subculture”, ca atare reprezinta o amenințare pentru fiica ei.

Judecatorul Dolores Mallard a considerat ca a crede in chemtrails este un punct de vedere prea radical, din moment ce “99 % din oameni stiu ca sunt doar contrails”.


Becca Vandb, mama in cauza, sustine ca ancheta a fost declansata dupa ce ea a pus in discutie subiectul „chemtrails” in timpul unei vizite la scoala fiicei sale si imediat i s-a cerut sa paraseasca incinta.

In SUA se comit, tot mai des, astfel de abuzuri prin care oamenii sunt constransi prin diferite astfel de forme de santaj pentru a renunta la gandirea critica la adresa guvernului sau la idei ce fac parte din „subcultura Teoriei Conspiratiei”.


Faptul ca pe acesti indivizi ii deranjeaza oamenii care pun intrebari despre Noua Ordine Mondiala, Chemtrails, 11 septembrie 2001, Big Brother, „Incalzirea Globala” este un lucru bun, caci „subcultura Teoriei Conspiratiei” ofera intr-atat de multe dovezi, incat globalistii au de ce sa se teama.

Nu va asteptati sa aiba curaj in a participa la o discutie pe baza de argumente, caci sunt mult prea lasi s-o faca, in schimb apeleaza la astfel de forme de santaj.

SURSE

  1. http://www.dzr.org.ro/sua-unei-mame-i-a-fost-luat-copilul-deoarece-crede-in-conspiratia-chemtrails/
  2. http://www.infowars.com/judge-orders-mothers-child-to-be-snatched-because-she-believes-in-chemtrails/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...