Studiu – “Artemisia annua” sau “pelinul dulce” ucide cancerul in 16 ore

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cercetarile recente au aratat ca o planta chinezeasca a distrus 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

O lucrare publicata recent in “Life Science” a implicat studierea unei plante, utilizata in mod obisnuit in medicina chineza, care poarta numele popular de “pelin dulce” , denumirea ei stiintifica fiind “Artemisia annua” sau “Artemisinina”, dandu-se sperante bolnavilor de cancer.


In momentul in care aceasta se amesteca cu fier, cercetatorii au descoperit ca in decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise! A fost utilizata pe toate tipurile de cancer. “Artemisinina” a fost folosita in trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar acest studiu s-a axat in special pe actiunea ei impotriva cancerului.

Amestecarea cu fier pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci cand artemisinina a fost utilizata in mod singular exista doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.


Asa ca, atunci cand pacientiilor din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care de multe ori se acumuleaza in tesutul mamar dar mai ales in celule canceroase), artemisinina a fost efectiv capabila sa tinteasca celulele “rele” si sa lase celulele “bune” in siguranta.

Raportul a concluzionat ca: “In general, rezultatele noastre arata ca artemisinina opreste factorul de transcriere” E2F1 “si intervine in distrugerea celulelor canceroase , ceea ce inseamna ca prezinta o modalitate de transcriere in functie de care artemisina controleaza cresterea celulelor de cancer”.

“Acest lucru arata foarte promitator”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland; acest lucru constituie un progres imens”, a mai adaugat el.

http://marawvegan.ro/studiu-artemisia-annua-sau-pelinul-dulce-ucide-cancerul-16-ore/?fbclid=IwAR3qtifYWnYZr_mobeGILhDN-_t1gRtsdr50VqeUHKIzq-YmIZjXhR1f-Pg

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...