Știi ce apă cumperi? Ce s-a descoperit în apa vândută la Cora și Metro

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ANPC a demarat o serie de controale printre furnizorii de apă ai marilor magazine comerciale, după ce în județul Argeș mai mulți bebeluși au fost infectați cu bacteria e.Coli.

Analizele efectuate au vizat patru parametri de calitate ai apei: germenii, bacteriile coliforme, eColi și viermii, scrie Academia Catavencu. Potrivit rezultatelor, printre companiile care îmbuteliază apa cu cel mai mare grad de infestare cu germeni se numără chiar cele mai mari de pe piață.


Un brand exclusiv al Cora a ieșit foarte prost la analize, arată sursa citată. NTG (numărul total de germeni), indicatorul care arată cât de curată e apa, avea o valoare de 1.000 de germeni, în condițiile în care maximul admis este de 100 de germeni la un mililitru de apă.

Un alt brand de apă cu rezultate foarte proaste la testele de laborator are ca sursă F3 Frățești. Rezultatul este catastrofal: un număr total de 14.000 de germeni găsiți într-un mililitru de apă!


Și un brand de apă comercializată de Metro a înregistrat un rezultat de 20.000 de NTG.

Conform Academiei Catavencu, documentele care atestă cifrele de mai sus nu pot fi publicate în presă din cauza unor clauze de confidențialitate.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...