Spune „nu” vaccinării cu forța. Nu confundați „vaccinarea” cu „vaccinarea cu forța”. Nu confundați „dreptul de a vă vaccina copilul” cu „a vi se lua și vaccina copilul cu forța”. Nu confundați alegerea și consimțământul liber cu siluirea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„SPUNE „NU” VACCINĂRII CU FORȚA. Nu confundați „Vaccinarea” cu „Vaccinarea cu Forța”. Nu confundați „Dreptul de a vă vaccina copilul” cu „A vi se lua și vaccina copilul cu Forța”. NU confundați Alegerea și Consimțământul Liber cu Siluirea.

Dacă în 18 luni de la înscrierea în colectivitate nu-l VACCINAȚI va fi sesizata Protecţia Copilului…CA SĂ VĂ IA COPILULSe încalcă LEGEA

Art. 2 punctul (7),

11 literele (g),(h),(i),


23. litera (d)

Definitia termenului de „Consimţământ” conform dicţionarul juridic consimţământ,

1. Manifestare de voinţă a unei persoane în vederea încheierii ori săvârşirii unui act juridic. Pentru a produce efecte, consimţământul trebuie să fie conştient şi liber, neviciat.

2. Acord de voinţă între două sau mai multe persoane care încheie un act juridic. consimţământ, prin consimţământ se înţelege exteriorizarea hotărârii de a încheia un act juridic civil. Consimţământul este o condiţie de fond, esenţială, de validitate şi generală a actului juridic civil.

Ca regulă generală, părţile sunt libere să aleagă forma de exteriorizare a voinţei lor, afară de excepţiile expres prevăzute de lege, cum este cazul actelor juridice pentru care legea cere ca manifestarea de voinţă să îmbrace o formă specială.

Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/consimtamant

Legea nr. 46/2003, legea drepturilor pacientului

Capitolul 3 – Consimtamantul pacientului privind interventia medicala

Art. 13

Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.

Definiția intervenției medicale este dată la art. 1 lit. d) din aceeaşi lege astfel: ”prin intervenţie medicală se înţelege orice examinare tratament sau alt act medical în scop de diagnostic preventiv terapeutic ori de reabilitare”. Intervenție medicală cuprinde aşadar şi vaccinarea.


Se încalcă Constituția. Cel puțin 3 articole.

Viaţa intimă, familială şi privată ARTICOLUL 26 (Deși dreptul persoanei de a dispune de ea însăși e garantat de constituție ei îl încalcă cu bună știință vaccinându-vă pe voi și pe copiii voștri cu forța)

(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.

(2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.

 

Dreptul la învăţătură ARTICOLUL 32 (n.r. Deși Dreptul la învăţătură nu poate fi condiționat de nimic ei nu vă mai primesc copiii la școală)

(1) Dreptul la învăţătură este asigurat prin învăţământul general obligatoriu, prin învăţământul liceal şi prin cel profesional, prin învăţământul superior, precum şi prin alte forme de instrucţie şi de perfecţionare.

Familia ARTICOLUL 48 (n.r. dreptul de a asigura creșterea copiilor revine exclusiv părinților. Statul, Tudose, Badog, Iohannis, Lodovic , Ponta, UE, Merkel, Juncker, n-au nici o treabă, Dar cu toate acestea ei hotărăsc în locul vostru pentru copiii voștri încălcând legea și constituția))

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”[1]

SURSE

  1. http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1167430&title=spune-nu-vaccinarii-cu-forta-nu-confundati-vaccinarea-cu-vaccinarea-cu-forta-nu-confundati-dreptul-de-a-va-vaccina-copilul-cu-a-vi-se-lua-si-vaccina-copilul-cu-forta-nu-confundati-alegerea-si-consimtamantul-liber-cu-siluirea-
  2. Foto: Curierul Național

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...