Solutii naturiste pentru cearcane

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Uneori, frumusetea obrazului este umbrita de existenta cearcanelor. De aceea, ar fi util de stiut cum ar putea fi estompate. Mai intai ar trebui stabilit de un medic daca acestea semnifica sau nu o suferinta medicala, eventual metabolica. In privinta remediilor strict cosmetice exista multe creme pentru zona ochilor.

La fel de eficient este si uleiul de migdale, care actioneaza in mod spectaculos. Seara, inainte de culcare, masati zona cearcanelor cu o picatura de ulei de migdale. Repetati tratamentul seara de seara, timp de doua saptamani. Dupa o pauza de o saptamana, daca efectul a fost eficient, reluati tratamentul.

8 remedii la indemana oricui pentru cearcane 


Mai pot fi incercate si alte remedii. Astfel, diminuarea cearcanelor si calmarea ochilor obositi se pot obtine si aplicand comprese cu apa de trandafiri pe pleoape, timp de 10 minute. De asemenea, sunt utile cataplasmele cu frunze de menta zdrobite, aplicate sub ochi. Tinute timp de 20 de minute acestea stimuleaza circulatia sangvina si atenueaza cearcanele.

O alta masca eficienta este cea realizata din pudra de turmeric si suc proaspat de ananas. Se aplica masca sub ochi, se mentine timp de 10 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta.


Incercand remediile sugerate, cu siguranta veti constata ca cearcanele dispar in chip miraculos.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/solutii-naturiste-pentru-cearcane-72409
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...