Soarele – cea mai puternica forta vindecatoare

Distribuie!

„Cunoastem cu totii expresia « si maine e o zi ». La ce se refera ea exact ? La faptul ca suntem intr-o continua miscare, ca viata continua, nu se opreste . Ca indiferent de ceea ce facem noi, soarele rasare in fiecare dimineata.

Si suntem atat de obisnuiti cu asta ca nici nu mai bagam de seama intreaga sa forta si splendoare si felul in care aduce la viata intreaga planeta. Si o face nu dintr-o data, pentru ca ar putea distruge totul, ci gentil si treptat ca un tata iubitor ce este.


Cine crede ca este intamplator faptul ca oamenilor le place sa priveasca rasaritul si apusul va avea o mare surpriza citind acest material. Nimic nu este intamplator in lumea creata de Dumnezeu, cu atat mai putin soarele si relatia noastra cu el.

Intr-un alt material am vorbit despre relatia noastra cu pamantul si cum conexiunea prin picioarele goale ne poate vindeca si incarca cu cei mai puternici antioxidanti cunoscuti omului. Dar daca v-as spune ca in acest material o sa descoperiti lucruri la fel , ba chiar mai incredibile despre relatia oamenilor cu soarele si puterile de neinchipuit ce se degaja din aceasta. ? Da, soarele poseda o putere incredibila pentru cei care doresc sa o obtina.


Pentru sufletele care au rabdare si care sunt dispuse sa schimbe felul in care isi privesc existenta si in care isi traiesc vietile, totul este posibil. Lumina soarelui este nutrientul esential al vietii ; felul in care folosim, metabolizam si intelegem aceasta lumina ne poate ajuta sa evoluam . Pura motivatie, legata cu atentie, concentrare si relaxare, toate acestea ne pot ajuta sa accesam fiecare nivel al energiei noastre.

Abilitatile noastre sunt nelimitate, nu numai ca paharul este pe jumatate plin, dar paharul in sine este un produs extraordinar, iar lichidul din el este flexibil si viu.
Hira Ratan Manek

Pentru a intelege mai bine vom face referire la unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni care a experimentat aceasta conexiune in zilele noastre, iar acesta este Hira Ratan Manek.

Ratan Manek s-a nascut pe 12 Septembrie 1937 in Bodhavad in India si dupa ce a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanica la Universitatea din Kerala s-a alaturat afacerii de familie, unde a lucrat pana s-a pensionat in 1992.

Dupa ce s-a retras a inceput sa cerceteze si sa studieze arta antica a privitului la soare(sun gazing), arta de care era interesat inca din copilarie. Aceasta metoda era una veche si uitata care fusese folosita in diferite colturi ale lumii. Dupa ce a lucrat la metoda sa timp de 3 ani a reusit sa ii redescopere secretele.

soarele-te-vindeca

Din 18 iunie 1995, HRM(prescurtarea numelui sau si modul in care este cunoscut in toata lumea) a continuat sa traiasca numai cu apa si energia soarelui. Ocazional din motive de ospitalitate sau sociale mai bea ceai sau cafea. Poate pentru multi aceste lucruri par de necrezut, un om sa traiasca doar cu apa si soare !!! insa tot ce este scris aici este bine documentat si fundamentat dupa cum veti vedea.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/soarele-cea-mai-puternica-forta-vindecatoare

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/soarele-cea-mai-puternica-forta-vindecatoare
  2. Foto: paradisulevei.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...