Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În luna ianuarie 2015, texanul George Pickering III, în vârstă de 27 de ani, a suferit un atac cerebral. Medicii spitalului Tomball din Houston l-au declarat în moarte cerebrală și au propus familiei eutanasierea.

Acordul de întrerupere a susținerii funcțiilor vitale a fost semnat de mama vitregă a lui George. Însă tatăl său nu era pregătit să renunțe. Când medicii i-au cerut să părăsească salonul, pentru a urma procedura de eutanasiere, George Pickering II a scos un pistol și a amenințat că-l va folosi.


Bărbatul își făcuse curaj, în prealabil, cu câteva pahare de alcool. A fost dezarmat aproape imediat de un alt fiu al său. Cu toate acestea, trupele speciale SWAT au ajuns rapid la fața locului și a urmat o procedură de negocieri, care a durat aproape trei ore, la capătul cărora Pickering-tatăl a fost evacuat.

Omul era, însă, fericit, fiindcă tocmai înainte ca polițiștii să ajungă la el, fiul său se trezise din comă și îi strânsese mâna. Faptul că tânărul își revenise a fost confirmat de medici și constatat, cu uimire, de polițiști. Miracolul nu a împiedicat, însă, ancheta judiciară.


Pickering a fost rapid judecat și condamnat la 10 luni de închisoare – o pedeapsă minimă, judecătorul ținând cont de circumstanțele atenuante. A fost eliberat chiar în preajma Crăciunului și cei doi Pickering își petrec Sărbătorile împreună, fericiți.

„Legea a fost încălcată, dar pentru un motiv întemeiat. Mă aflu aici din acest motiv. A fost dragostea!”, a declarat fiul supraviețuitor postului KPRC.”[1]

Video

https://youtu.be/xhp5ugWIUNk

SURSE

  1. https://www.aparatorul.md/si-a-salvat-fiul-de-la-eutanasiere-a-facut-inchisoare-pentru-asta-iar-acum-cei-doi-petrec-sarbatorile-impreuna/
  2. Foto: aparatorul.md
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...