Senator american afirma ca a fost vizitat in spital de catre ingeri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Senatorul american al statului Illinois, Mark Kirk, este un personaj trecut prin multe în bătăliile politice din timpul vieţii. Totuşi, după ce a suferit un atac cerebral anul trecut, el a afirmat că a trăit un cu totul alt tip de experienţă. Spre stupefacţia celor ignoranţi şi a presei patetice, senatorul republican a declarat că el a fost vizitat în spital de trei îngeri.

Ziarul Daily Herald relatează chiar declaraţia senatorului; acesta povesteşte cum, stând la capătul patului său, cei trei îngeri l-au întrebat: „Vrei să vii cu noi?” Kirk a răspuns: „Nu. Deocamdată nu doresc aceasta.”


Senatorul în vârstă de 53 de ani şi-a petrecut anul care a urmat după acel eveniment străduindu-se prin terapie intensivă să-şi recapete o parte dintre funcţiile de bază ale organismului, pe care nu le mai putea realiza după atacul cerebral suferit.

Senatorul se alătură altor aproximativ 8 milioane de americani ce atestă asemenea experienţe ale unor întâlniri cu fiinţe din alte planuri ale existenţei.


Ştiinţa oficială nu a pierdut timpul şi a expus deja unele „studii aprofundate” asupra explicaţiilor acestor experienţe, care sunt văzute ca nişte simple reacţii de natură bio-chimica în creier, ori ca alterări ale conexiunii temporale a creierului (detalii pot fi citite în revista The Neuroscientist din 2005 – http://www.livescience.com/11345-top-ten-unexplained-phenomena.html).

Fie că este vorba despre relatarea vederii corpului „de sus” şi descrierea în detaliu a ceea ce au vorbit sau au făcut alte persoane în acea perioadă, în camera respectivă, fie că e vorba despre mişcarea către o lumină feerica aflată undeva, la capătul unui tunel în faţă, explicaţiile sunt mereu de aşa natură, încât nu cumva să ne imaginăm că ar putea exista şi altceva în afară de biata realitate fizică cu care suntem obişnuiţi în fiecare zi.

Astfel, fenomenele „la limita dintre viaţă şi moarte” sunt explicate în mare parte ca fiind urmare a unei lipse de oxigen a creierului, ce produce în anumite cazuri o senzaţie de „euforie”.

Stai şi te întrebi: până când va continua această disperată cursă pentru a demonstra ceea ce este din start dovedit a fi fals şi fără de susţinere? Până când vor rezista pilonii şubrezi ai teoriilor materialiste penibile, ce caută cu orice chip să demonstreze o realitate care nu se susţine şi nu se explică în mod satisfăcător?

După tensiunile care cresc din ce în ce mai mult în întreaga lume şi după toate cele câte se anunţă a se întâmpla, probabil că „explozia” nu este prea departe…”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/senator-american-afirma-ca-a-fost-vizitat-in-spital-de-catre-ingeri-a63
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...