Secretul amintirilor din viata anterioara

Distribuie!

„Oamenii de stiinta au deslusit care este secretul amintirilor din viata anterioara si ca este posibil ca unele informatii sa fie mostenite biologic prin modificarile chimice care au loc in ADN.

In timpul testelor au aflat ca soarecii pot transmite informatii despre experientele traumatice sau stresante – in acest caz o teama de mirosul de floare de cires – generatiilor urmatoare.


Dr. Brian Dias, de la departamentul de psihiatrie al Universitatii Emory, a declarat: „Dintr-o perspectiva translationala, rezultatele ne permit sa apreciem modul in care experientele unui parinte, inainte chiar de a concepe urmasi, influenteaza semnificativ atat structura, cat si functia sistemului nervos al generatiilor urmatoare.”

„Un asemenea fenomen poate contribui la etiologia si potentialul de transmitere intre generatii a riscului pentru tulburarile neuropsihiatrice, cum ar fi fobii, anxietate si tulburarea de stres post-traumatic.”„[1]

SURSE


  1. http://www.suntsanatos.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...