Scrisoare emotionanta veche de 500 de ani descoperita intr-un mormant

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Langa orasul sud-corean Andong City , in timpul unor sapaturi arheologice , a fost descoperit un mormant, apartinand unui barbat ce a trait in secolul XVI. In urma cercetarilor, arheologii au stabilit ca mormantul apartine lui Eung-Tae Lee, mebru al clanului Goseong Yi, ce a murit la varsta de 30 de ani.

In interiorul mormantului au mai fost descoperite, in perfecta stare de conservare, o pereche de sandale tesute din coaja de canepa si din parul sotiei sale si o scrisoare emotionanta de la vaduva sa insarcinata.


Mai jos va prezint traducerea scrisorii, sotiei lui Eung-Tae Lee:

<<Intotdeauna mi-ai spus „Draga, hai sa traim impreuna pana cand parul ni se incarunteste si sa murim in aceeasi zi”. Cum ai putut muri fara mine? Pe cine trebuie sa ascultam eu si baiatul nostru si cum trebuie sa traim? De ce te-ai dus fara mine?
Cum ne-am daruit inimile unul altuia? Cand stateam intinsi impreuna ma intrebai


Sandalele descoperite in mormant

Sandalele din mormant

„Draga mea, alti oameni se preţuiesc si se iubesc asa cum o facem noi? Sunt si ei ca noi?” Cum ai putut sa lasi totul in urms si sa pleci fara mine?
Nu pot trai fara tine. Vreau sa vin la tine. Nu pot trece peste sentimentele pe care le am fata de tine. Ce sa fac acum cu inima mea si cum sa traiesc cu dorul pe care copilul nostru il simte?
Te rog, citeste aceasta scrisoare si raspunde-mi in detaliu in visele mele. Vreau sa te aud. Am scris aceasta scrisoare si am pus-o in mormantul tau.
Cand nasc acest copil, cui ii va spune el „tata”? Poate oare cineva înţelege ce simt? Nu exista tragedie mai mare pe lume.

scrisoare Eung-Tae Lee

Scrisoarea de dragoste veche de 500 de ani

Tu esti in alt loc si nu suferi cat sufar eu. Durerea mea nu are limita si sfarsit. Te rog, citeste aceasta scrisoare si arata-te in visele mele. Vino la mine in secret. Nu exista limita la ce vreau sa spun si ma opresc aici.>>”[1]

SURSE

  1. http://www.teoriisecrete.ro/scrisoare-emotionanta-veche-de-500-de-ani-descoperita-intr-un-mormant/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...