Scapa de energiile negative din corp cu acest exercitiu banal!

Distribuie!

Toti avem uneori simptome neplacute in organism care ne provoaca o stare de disconfort sau chiar dureri groaznice. In spatele lor pot fi ascunse simptome ale unor boli sau poate fi doar efectul perturbarii cailor energetice din organism care ne provoaca anumite dezechilibre. Prin JIN SHIN JYUTSU poti sa detensionezi organismul si sa te eliberezi de diverse simptome neplacute. Incearca acest procedeu medical antic japonez.

JIN SHIN JYUTSU tradus ad-litteram inseamna:
JYUTSU – Arta
SHIN – Creator
JIN – Omul Intelepciunii si al Compasiunii
Adica:
Arta Creatorului prin omul intelepciunii si al compasiunii
Fiecare deget este conectat cu diverse organe ale corpului si diverse emotii si atitudini care distrug echilibrul energetic al intregului. Astfel, nu trebuie decat sa apucam fiecare deget care corespunde cu emotia pe care vrem sa o calmam.
Exercitiu pentru echilibrul intregului organism
Cum procedam?


Apucam cu o mana, pe rand, toate degetele de la mana cealalta, ca in exemplul de mai jos, care iti arata cum procedezi cu degetul mare:

Apoi ne concentram asupra respiratiei. Inspiram si spunem in minte 1, apoi expiram si spunem in minte 2.
Avem cate trei respiratii pentru fiecare deget. Apoi, inspirand, schimbam si procedam la fel cu degetul mare de la cealalta mana. Facem la fel si cu acest deget si apoi din nou, schimbam pentru aratatorul mainii cu care am inceput. Procedam asa, alternand, pe rand, degetele de la cele doua maini.


In acest video despre JIN SHIN JYUTSU vezi procedeul de la minutul 2:42:
Acesta este exercitiul JIN SHIN JYUTSU care te ajuta sa iti restabilesti echilibrul in tot organismul si nu dureaza mai mult de 5 minute. Te ajuta sa te relaxezi si sa iti echilibrezi intreaga fiinta, sa te reconectezi la viata si sa scapi de stres.

SURSA: http://caplimpede.ro/scapa-de-energiile-negative-din-corp-cu-acest-exercitiu-banal/2/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...