Revista Forbes despre Suedia: „izolarea a fost inutilă” ( alo Iohannis se aude și la tine?)

Distribuie!
Arhitectul strategiei suedeze de luptă împotriva Covid-19, Johan Giesecke, a declarat că izolarea strictă este inutilă.

 


Giesecke, reputat epidemiolog și consultant OMS, a declarat că situația din Marea Britanie demonstrează că restricțiile sociale nu sunt cea mai bună metodă de luptă împotriva pandemiei.

Suedia a refuzat să impună tipul de lockdown ales de celelalte state europene și a decis să își mențină deschise școlile, restaurantele și afacerile. Cu toate acestea sau datorită acestor măsuri, Institutul suedez pentru Sănătate Publică estimează că rata de infectare R (numărul de persoane contaminat de fiecare persoană pozitivă) a scăzut semnificativ, de la 1,4 la începutul lui aprilie, la 0,85 la finalul lunii.


Profesorul Giesecke a criticat de la început strategia aleasă de guvernul britanic, pe baza modelelor emise de profesorul Neil Ferguson, care se află acum în centrul unei controverse deoarece nu și-a respectat propriile măsuri de izolare și a declarat ulterior și că infectarea cu coronavirus produce imunitate, lucru negat inițial.

Profesorul britanic avertizase că abordarea Suediei va duce la o creștere imensă a deceselor, până la 1 mai, la un nivel estimat de 40.000 de morți. Suedia a înregistrat sub 3.000 de decese, conform The Telegraph.


 

FOTO: Profimedia

https://www.forbes.ro/suedia-izolarea-fost-inutila-163976?fbclid=IwAR2FBN_5LXZC7oQYTCD1LFaCCKV63-RPJ03H9ayR3eNkvpfMQXgVxxnJAeA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...