Reteta vindecatoarei Djuna pentru detoxifierea limfei si a sangelui

Distribuie!

Sistemul limfatic este situat de-a lungul corpului si actioneaza ca un sistem de canalizare in miniatura. El are marele rol de a transporta deseurile din celule, sange, colon si rinichi, intrucat functioneaza ca un filtru pentru bacterii, microorganisme.

Toata lumea are nevoie de o detoxifiere a sistemului limfatic, pentru a scapa de toate deseurile acumulate de-a lungul vietii. Curatarea acestui sistem ajuta la curatarea fiecarui organ din corp, iar una dintre retetele naturiste eficiente este cea a celebrei vindecatoare din Rusia, Djuna Davitashvili.


s604x0_limfa_sistem

Iata cum se tine cura de detoxifiere a limfei si sangelui:

1. Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila.
2. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare.
3. Tratamentul dureaza 3 zile. Mare atentie: in perioada cand se face acest tratament nu se mananca si nu se bea nimic altceva.”[1]


SURSE

  1. http://sanatate.bzi.ro/reteta-vindecatoarei-djuna-pentru-detoxifierea-limfei-si-a-sangelui-66595
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...