Remediul naturist care te scapa de infectia din gat

Distribuie!

Infectiile in gat pot fi cauzate de bacterii si consumul unor alimente care le propaga in corp. Multe persoane refuza sa isi trateze gatul cu antibiotice, fie pentru ca au alergie la medicamente, fie pentru ca nu ai incredere ca se vor vindeca.

Exista un remediu naturist eficient pentru a trata aceste infectii. Cele mai multe infectii la nivelul gatului sunt provocate de streptococ. Aceasta bacterie poate fi anihilata cu ajutorul sfeclei rosii si a otetului.


Ingredientele de care ai nevoie pentru tratarea gatului
– o sfecla rosie mare;
– 100 mililitri de otet alb (9% – din alcool).

Cum poti scapa de durerea in gat in doar 4 ore


Cum se prepara remediul:
1. Taie sfecla in bucatele si macina-le cu ajutorul unui blender.
2. La fiecare 250 de grame de suc de sfecla, adauga o picatura de otet alb. Amesteca bine si pune apoi acest suc special in sticle de cate 500 de mililitri.
3. Sucul trebuie pastrat la rece si consumat dupa 20 de minute.

Se face gargara cu acest suc de doua sau de trei ori pe zi. Dupa ce ai facut gargara, e recomandat sa nu inghiti lichidul.

Alte remedii casnice impotriva infectiilor in gat
1. Gargara cu suc de lamaie si bicarbonat de sodiu facuta dimineata si seara combate eficient bacteriile acumulate in gat.
2. Chiar si simpla gargara cu otet de mere poate ajuta la ameliorarea durerilor in gat.
3. Un alt remediu pentru combaterea durerilor in gat este usturoiul. Acesta trebuie bine pisat, ca pentru mujdei, si amestecat cu zeama de la o lamaie. Se ia dintr-o inghititura preferabil seara.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/remediul-naturist-care-te-scapa-de-infectia-din-gat-71635
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...