Remediul care impiedica atacul de cord

Distribuie!

„Un atac cardiac poate ucide mai multe vieti decat toate formele decancer combinate. Atacul cardiac este principala cauza de moarte in randul femeilor.

Medicii spun ca un atac cardiac poate curma viata unui om in mai putin de un minut. Medicul Christopher Stransfort, in varsta de 35 de ani sustine ca pana acum nu a pierdut niciun pacient din cauza atacului cardiac datorita unei retete speciale care contine ardei iute. Pentru a opri un atac de cord iminent ai nevoie de un ingredient pe care il gasesti in bucataria proprie, ardeiul iute. Medicul sustine ca ardeiul iute controleaza ritmul cardiac si ajuta la ducerea sangelui prin partile cele mai importante ale corpului.


Refacerea dupa un atac de cord este mai rapida daca esti casatorit

Iata cum se prepara reteta medicului Christopher Stransfort: pune o lingurita de pulbere de ardei iute intr-o cana cu apa, apoi amesteca si bea cate 5-10 picaturi. Daca observi ca starea ta nu se imbunatateste in 5 minute atunci mai bea inca 5-10 picaturi. Cel mai important aspect al acestui tratament este ca, in cazul unui atac cardiac, ardeiul iute ajuta la o recuperare rapida a muschiului inimii. Cercetatrile in domeniu au demonstrat ca una din trei femei moare de un atac cardiac in fiecare zi.


Ardeiul rosu iute, s-a dovedit a reduce nivelul colesterolului din sange, a trigliceridelor si agregarea plachetara, crescand in acelasi timp capacitatea organismului de a dizolva fibrina, o substanta cu rol important in formarea cheagurilor de sange. Oamenii care consuma din belsug ardei iute, au sanse mai mici de a face atac de cord, accident vascular cerebral sau embolie pulmonara.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/remediul-care-impiedica-atacul-de-cord-78253
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...