Remediu naturist pentru varice

Distribuie!

Lamaia nu mai are nevoie de descriere. Este un citric folosit in bucatarie, in cosmetica, dar si ca leac pentru mentinerea sanatatii. Putina lume stie insa ca lamaia este utila in medicina naturista prin uleiul obtinut prin presare la rece.

De obicei, 1 kg de ulei se obtine din 3.000 de lamai. Cele verzi sunt surse de ulei esential intr-o mai mare cantitate decat lamaile galbene. Acest ulei este un tonic al sistemului circulator, imbunatatind circulatia sangelui. Ajuta la diminuarea vascozitatii sangelui si astfel scade presiunea in venele varicoase.


Tinctura de lamaie, un medicament cu 15 beneficii. Uite ce usor se prepara si cum se administreaza 

Este un remediu traditional pentru tratarea capilarelor sparte, vizibile sub piele. Mentine vitalitatea celulelor rosii (eritrocitele), efect favorabil in caz de anemie. Totodata, stimuleaza leucocitele, ceea ce duce la o imbunatatire a imunitatii organismului. Se foloseste sub forma de masaj, bai sau inhalatii.


Datorita proprietatilor antiseptice este util sub forma de masaj local sau inhalatii in raceala, gripa, tuse, chiar si cand acestea sunt asociate cu febra. Uleiul de lamaie are proprietati detoxifiante si decongestionante asupra ficatului si rinichilor, ajuta la reducerea celulitei, trateaza durerile de cap, guta, reumatismul, daca e utilizat sub forma de inhalatii, candele, masaj.

Sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu este sanatate curata! 

Amestecat cu miere, are actiune eficace impotriva aftelor si stomatitelor.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/remediu-naturist-pentru-varice-72404
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...