Remediu cu tataneasa pentru varice, ulcer varicos si tromboflebite

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Durerile de picioare sunt adesea cauzate de varice. De asemenea, furnicaturile neplacute si umflarea picioarelor pot avea legatura tot cu varicele, acele vene deformate si dilatate, vizibile sub piele.

Situate in majoritatea cazurilor la picioare, varicele se formeaza din cauza unei insuficiente venoase. Ereditatea este responsabila de aceasta problema in 8 din 10 cazuri, dar si inaintarea in varsta este un factor important.


Leacuri cu frunze si radacina de tataneasa pentru tot felul de boli

Pentru cei care vor sa incerce si remediile naturale, tataneasa este ideala in tratamentul varicelor, al tromboflebitelor, ulcerului varicos, eczemelor, ulceratiilor vechi si al escarelor, avand efecte antiinflamatorii, cicatrizante si emoliente.


Tratamentul cu tataneasa se face astfel: frunzele de tataneasa se zdrobesc putin, se unge zona afectata cu alifie de galbenele, apoi se aplica frunzele de tataneasa. Se panseaza piciorul si se lasa de seara pana dimineata. Tratamentul se face 3-4 saptamani.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/remediu-cu-tataneasa-pentru-varice-ulcer-varicos-si-tromboflebite-57801
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...