Relatările din lumea de dincolo ale bărbatului care a “murit” de două ori

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sasha Eliasson a murit, practic, de două ori. Declarațiile lui cu privire la viața de apoi, adică ce a văzut el în acele momente, sunt surprinzătoare, chiar dacă, puțină lume îndrăznește să îl creadă pe cuvânt.

Sasha Eliasson a suferit un grav accident cu motocicleta. La acel moment, tânărul a fost găsit, efectiv, fără semne vitale. A fost prima dată când a murit.


Al doilea episod s-a desfășurat în timpul unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o la câteva luni de același accident. Ambele episoade au durat circa două minute, timp în care medicii au reușit să-l readucă la viață.

El povestește că, în acel timp, a fost ca într-un somn fără vise, în care totul era negru. Cu alte cuvinte, nu a văzut lumea de apoi, nu a bătut la porțile Raiului.


Povestea lui a creat controversă în mediul online, deși scopul a fost acela de a răspunde la întrebările posibililor curioși, relatează A1. El a primit multe comentarii negative, în special de la oameni cu frică de Dumnezeu.

Aceștia se îndoiesc că ceea ce a văzut el înseamnă lumea de apoi, adică, că nu ar exista. Tânărul este de părere că fiecare are dreptul la opinie personală și în cazul religiei. Iar ca sfat, acesta le-a spus cititorilor să-și trăiască viața.

lumea-de-dincolo Relatările din lumea de dincolo ale bărbatului care a murit de 2 ori

răspunde la întrebările posibililor curioși, relatează A1. El a primit multe comentarii negative, în special de la oameni cu frică de Dumnezeu. Aceștia se îndoiesc că ceea ce a văzut el înseamnă lumea de apoi, adică, că nu ar exista.”[1][2]

SURSE

  1. http://a1.ro/
  2. http://www.efemeride.ro/relatarile-din-lumea-de-dincolo-ale-barbatului-care-murit-de-2-ori

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...