Puterea gandului ne vindeca miraculos

Distribuie!

„Celulele din organismul nostru au o capacitate mentala asemanatoare cu cea a unui copil mic.

Sa ne aducem aminte cum ne adresam unui copil si astfel ne adresam unui organ bolnav.


Incercati sa vizualizati organul cu dezechilibre, deschideti comunicarea cu el si incercati sa ii spuneti ceva. Adresati-va bland, calm, dar ferm, ca si cum ati incerca sa corectati comportamentul unui copil.

Fiecare organ are personalitatea lui. De exemplu, stomacul si ficatul sunt mai incapatanate si nu foarte rezonabile. Trebuie sa ne adresam lor putin mai “dur”.


Inima este mai inteleapta, asculta cererile exprimate gentil si cordial.

Odata indeplinita etapa de relaxare, va imaginati ca va uitati in interiorul inimii si vedeti in ea o mica flacara – sursa iubirii si conservarii energiei. Imaginati-va ca aceasta flacare creste, umple toata inima si apoi se imprastie in tot organismul. Incercati sa observati cum curata tot corpul, indeparteaza infamatiile, aduce sanatate si vigoare.

mind-control-orwell

Spuneti-va incet: “ Fiecare respiratie ma aduce mai aproape de curatarea totala. Lumina corpului meu este energia vindecatoare”. Puneti mana dreapta pe acel loc din corp despre care stiti ca are o inflamatie. Imaginati-va cum lumina a este emisa din centrul palmei si “topeste” inflamatia precum razele solare topesc zapada primavara.”[1]

SURSE

  1. http://www.secretele.com/2016/07/cum-sa-te-autovindeci-prin-puterea.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...