Protestul împotriva vaccinării obligatorii continuă. După ce reprezentanții mai multor ONG-uri au pichetat marți sediile centrale ale ALDE, PSD și PNL, azi a urmat sediul PMP. Promisiunea lui Traian Băsescu după întâlnirea cu protestatarii

Distribuie!

„ACTUALIZARE 01/11 Astăzi au continuat mișcările de protest cu privire la noua lege a vaccinării. Reprezentanții Asociațiilor „Pro Consumatori”, Lion Mentor și ai Alianței Părinților au pichetat sediul central al partidului Mișcarea Populară. La finalul acțiunii, protestatarii au fost primiți de președintele PMP, Traian Băsescu și de secretarul general Dorel Onaca.

După întrevederea care a durat 30 de minute, președintele APC, Costel Stanciu ne-a declarat în exclusivitate: „Nouă, reprezentanților societății civile, acest proiect de lege ne-a creat anumite temeri: impunerea obligativității vaccinării nu este un lucru benefic pentru populația României. Mass-media din țară a informat numai cu privire la obligativitatea vaccinării copiilor, nicidecum a adulților. La finalul acestui protest, președintele partidului, domnul Traian Băsescu, ne-a invitat în sediul partidului unde timp de 30 de minute a avut loc o informare în legătură cu protestul care a avut loc în fața sediului partidului și cu ce anume ne dorim noi de la parlamentarii acestui partid. Am adus la cunoștința domnului presedinte argumente de natură medicală și legislativă iar domnia sa ne-a cerut dovezi legate de reacțiile adverse grave ale vaccinurilor, declarându-ne că va face demersurile necesare pentru ca obligativitatea vaccinării să fie scoasă din acest proiect de lege”.
Protestele împotriva legii vaccinării vor continua. Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16 va avea loc un nou miting în parcul Izvor din capitală, în fața intrării A2 a Parlamentului României.
Primăria Capitalei a respins propunerea organizatorilor de a se întâlni în Piața Constituției pentru a forma din nou un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului. La cererea APC, Primăria Capitalei nu a oferit încă o motivație scrisă a refuzului de a aproba cererea formulată de cele 8 organizații non-guvernamentale care protestează împotriva mai multor reglementări ale legii vaccinării.
Senatul României a aprobat legea fără a ține cont de amendamentele societății civile, însă forul decizional este Camera Deputaților.
 Știre inițială
Așa după cum au anunțat pe rețelele de socializare organizatorii mitingului de duminică după-amiază, când peste 1500 de persoane au format un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului, marți au continuat în capitală acțiunile de protest cu privire la noua lege a vaccinării.
Reprezentanți ai mai multor ONG -uri, între care Asociația „Pro Consumatori” și Alianța Părinților, au pichetat sediile centrale ale ALDE, PSD și PNL.
Dacă la amiază la sediul ALDE nu mai era nimeni, totuși reprezentanții mișcărilor de protest împotriva obligativității vaccinării au reușit să depună un memoriu semnat de 8 organizații non-guvernamentale la sediile PSD și PNL.
Costel Stanciu, APC: „Dorim să atragem atenția parlamentarilor să nu voteze acest proiect de lege, să elimine obligativitatea vaccinării din această lege, pentru a nu fi părtași la un act normativ care va aduce prejudicii poporului român. Am depus un memoriu cu argumente bugetare, medicale și legislative. Avem convingerea că acest memoriu va schimba opinia parlamentarilor în vederea neadoptării legii prin vaccinarea persoanelor în România. Îi rugăm să considere votul lor un act de responsabilitate civică, un act de responsabilitate față de cetățenii României, pentru că dacă vor vota acest proiect de lege, vor fi părtași la îmbolnăvirea poporului român”
Protestului de astăzi i s-a adăugat, în premieră, și un parlamentar: senatorul de Sălaj Cristian Lungu (PMP).
Mâine, începând cu ora 13.30, vor fi pichetate sediile PMP, UDMR și USR.”[1]

Sa nu uitam ca Traian Basescu a declarat ca doreste ca vaccinarea sa fie obligatorie!


Traian Băsescu: “În România, vaccinarea trebuie să devină obligatorie”

Video

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri/Protest-impotriva-vaccinarii-obligatorii.-Reprezentantii-mai-multor-ONG-uri-au-pichetat-marti-sediile-centrale-ale-ALDE-PSD-si-PNL-Daca-parlamentarii-vor-vota-acest-proiect-de-lege-vor-fi-partasi-la-imbolnavirea-poporului-roman-147158
  2. Foto: Facebook/Costel Stanciu
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...