Profetia Sfantului Nilus: „Oamenii vor fi inselati de Antichrist! Vor fi ca niste papusi in mainile lui”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Sfantul Nilus a fost un sfant care a trait in secolul al V-lea. Sfantul Nilus a facut o profetie socanta care a dainuit de-a lungul timpului, despre cum va fi vremea in timpul in care Antichristul va cobori pe Pamant.

Iata ce spunea despre oamenii care vor trai in acel secol:


„La mijlocul secolului XX oamenii vor fi de nerecunoscut. Atunci cand venirea Antichristului este aproape, in mintile oamenilor va incolti dorinta carnala, iar necinstea si pacatul vor fi de necontrolat.

Infatisarea oamenilor se va schimba, si va deveni din ce in ce mai greu sa deosebesti un barbat de o femeie din cauza modului nerusinat in care se vor imbraca si se vor coafa.


In acele timpuri valorile morale si traditiile promovate de crestinism si Biserica se vor schimba. Oamenii nu vor mai sti ce este modestia, iar lacomia si falsitatea vor domni peste lume. Cei care vor trai in acele timpuri vor alerga de dimineata pana seara pentru a-si aduna averi impresionante, iar adulterul, homosexualitatea si practicile ascunse vor domni in acea societate.

1fenomen

In acele timpuri, oamenii vor zbura prin aer ca pasarile si vor atinge fundurile oceanelor precum pestii, iar cand vor fi realizat deja aceste lucruri, acesti oameni, saracii de ei, nu vor sti ca sunt inselati de Antichrist, ca nu sunt decat niste papusi in mana lui”.”[1]

SURSE

  1. http://www.antena3.ro
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...