Producătorii de medicamente au sărit ca arși după ce un medic a cerut să se facă teste la aceste produse

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) a reacționat după ce doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie a tras un semnal de alarmă și a cerut să se facă teste și la medicamente, nu doar la dezinfectanți deoarece situația s-ar putea repeta și în acest caz.

Producătorii de medicamente au replicat spunând că afirmațiile false apărute în presă sunt iresponsabile și constituie un atac asupra siguranței naționale, dar și a unei industrii strategice pentru România, care asigură peste 8.000 de locuri de muncă și contribuie cu 1,5% la PIB. ”Studiem căile legale prin care putem contracara aceste acțiuni în instanță”, a declarat președintele APMGR, Dragoș Damian.


Totodată, APMGR menționează că medicamentele generice conțin aceeași substanță activă ca și medicamentul inovativ corespunzător, în aceeași concentrație și formă farmaceutică, acționând în același mod în corpul uman.

SURSE


  1. http://sokant.ro/producatorii-de-medicamente-au-sarit-ca-arsi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
Ia-ți neputința ta și umblă cu puterea Mea!

DUȘMANUL lui Trump din FBI, jjignește românii. Peter Strzok: „Român SLINOS”, „acești români nu sunt măcar ȚIGANI”. DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre DEEP STATE

Amesteca scortisoara cu suc de lamaie si consuma mixtura. Iata cate beneficii are

Un prunc înfășat a vorbit despre mijlocirea Maicii Domnului pentru noi

Raed Arafat: “Populaţia trebuie pregătită în caz de cutremur, să aibă provizii”

Închide