Pregatiti-va: azi in Timisoara maine in toata tara! A inceput promovarea refugiatilor prin bannere publicitare!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Sursa foto: Ady Zeev

De la UE nu se straduiesc sa aduca bani pentru spitale, pentru inchisori moderne unde omul sa nu fie distrus ci reabilitat, nu alte edificii necesare… Ei vor distrugerea crestinatatii si-a ordinii popoarelor care renunta la credinta si traditiile lor de milenii de dragul „emanciparii”, al ”multiculturalizarii” si a altor actiuni spalatoare de creieri cu bani ale ocultei sorosiste prin ONGuri!


1

Ana Ludusan

Tradatorii care vor sa aduca 3000 refugiati in Romania

Bunicuta tradatoare = Doamna Ana Ludusan – Presedinta ONG-ului LADO (Liga Apararii Drepturilor Omului) – finantare Soros.


Alex Mohamed Daoud = Medic ginecolog egiptean,care profeseaza in Romania, unul din partenerii Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului, ONG care doreste implementarea unui proiect european, ce are ca scop înființarea a 3 centre pentru refugiați în Cluj-Napoca, Baia Mare și Bistrita Nasaud.
Doctorul poate fi contactat la telefon: 0722 718 000

https://www.facebook.com/alex.mohamed.daoud
In plan ar fi, deschiderea in marile orase ale Romaniei, a 10 centre, care sa primeasca cateva zeci de mii de migranti (falsi refugiati).

ROMANIA SI ROMANII NU AU NEVOIE DE REFUGIATI, NU VOM ACCEPTA SA NI SE BAGE PE GAT FAPTELE SI MIZERIA ALTORA !!!
IATA DOVADA!!!

https://www.facebook.com/presalocala/videos/1556802034370742/?hc_ref=ARQ9RafG3c4ix8xrlmP5KoOoGu3I692bkUs7EHbbJ5lwn-49hMTG4yPhMr9PHwJqgxU&pnref=story.unseen-section

Inceputurile sunt din 2012

Asociația Română pentru Promovarea Sănătății (ARPS) împreună cu Fundaţia Soros au lansat primul „Centru de cercetare şi documentare în domeniul integrării imigranților” din România. Lansarea a avut loc la Centrul Public al Fundației Soros, cu participarea repezentanților Inspectoratului General pentru Imigrări, ai instituțiilor active în domeniul imigrației și al integrării străinilor în România, ai organizațiilor nonguvernamentale, ai asociațiilor de străini și alți actori interesați de imigrația în România.

Proiectul este finanţat din Fondul European de Integrare a resortisanţilor ţări terţe prin Programul general „Solidaritatea şi gestionarea fluxurilor migratorii” (ref: IF/11.01-03.01) al Uniunii Europene, gestionat în România de Ministerul Administraţiei şi Internelor – Inspectoratul General pentru Imigrări ca Autoritate Contractantă.

Proiectul urmăreşte crearea şi dezvoltarea unui centru de cercetare și documentare în domeniul integrării imigranţilor, crearea unei rețele multidisciplinare de cercetători și elaborarea unui studiu în domeniul integrării. De asemenea, centrul va crea o rețea de organizații, cercetători și experți în domeniul integrării și va facilita parteneriatele între aceștia. La sediul centrului va exista o bibliotecă fizică şi una virtuală cu materiale și documente relevante din domeniul integrării, literatură şi studii de specialitate și cercetări realizate la nivel naţional şi internaţional, care vor fi disponibile tuturor celor interesați. Centre similare există în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană, contribuind major la înțelegerea imigrației, un fenomen de actualitate pe agenda publica europeană.

Echipa proiectului va propune o nouă abordare a cadrului conceptual şi noi instrumente de cercetare pentru studierea proceselor de integrare a imigranţilor în societatea românească. Experții centrului vor realiza studii în domeniul integrării menite să reflecte măsura în care noile evoluții la nivelul UE privind politica şi practica în domeniul integrării imigranţilor se regăsesc în politicile, legislaţia şi practicile din România.

Centrul va găzdui o platformă online de comunicare, va distribui un newsletter periodic și va organiza diverse întâlniri (workshop-uri, seminarii, conferințe etc) în cadrul cărora vor fi diseminate la scară largă rezultatele şi datele obținute.

Centrul de cercetare va contribui la consolidarea cooperării şi consultării în domeniu prin dezvoltarea de parteneriate şi prin schimbul de bune practici cu actori relevanţi naţionali şi din UE şi va avea un rol decisiv în îmbunătăţirea calităţii cunoştinţelor despre imigranţi şi integrarea acestora în societate.zzzDetalii la www.soros.ro

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de „societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: „Soros Advising and Placement Center”, „Soros Educational Advising Center” , „Uniunea pentru Reconstructia Romaniei”, „Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, „Centrul pentru Dezvoltare Economica”, Fundatia „Concept” , „Centrul pentru Drepturile Omului – București”, „Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, „Asociația „Pro Democrația”, „Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au „născut” alte ONG-uri.

Printre membrii acestor organizatii găsim foști miniștri, consilieri ai președinților României, directori de instituții ale statului, jurnaliști influenți. De remarcat este că trei din cei patru președinți ai României au sau au avut consilieri oameni din cercul lui Soros.

„Fundaţia din România beneficiază încă de fondurile domnului Soros. Urmează să nu mai beneficiem din 2014. Cu toate acestea, vom putea obţine oricând bani de la fundaţia dânsului (Open Society Foundations – n.red.), însă doar pe bază de proiecte.Nu vom mai beneficia direct de fonduri”, declara Gabriel Petrescu, directorul executiv al fundaţiei, la sfârșitul anului 2013.

Finanțările lui Soros către rețeaua sa de ONG-uri din România s-au efectuat ori prin intermediul vehiculelor sale financiare din străinătate, cum este CEE Trust – un ONG-mamă, care a direcționat bani în toate statele din estul si centrul Europei unde magnatul american avea interese, ori prin Fundația Soros deschisă la București, care acum se numeste Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

deci Fundatia Soros s-a transf in FDSC
http://fondong.fdsc.ro/…/Lista%20propunerilor%20de%20proiec…
diferite titulaturi gen asociatii pentru Drepturile Omului bani de la Soros aka FDSC

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp…

http://ladocluj.ro/…/up…/2017/06/CALL-VOLUNTARI-SIM_CIS4.pdf
ladocluj.ro
ladocluj.ro

aici ai world vision romania care lanseaza angajari pe migratie
si voluntariat
https://www.stiri.ong/…/recrutare-voluntari-proiect-integra…
ii gasesti la pachet pe toti astia de mai sus World Vision , Soros, LADO satu mare
http://www.fundatia.ro/…/ro_152_scrisoare%20deschisa%20priv…
despre sim cis
http://ladocluj.ro/sim-cis/
aici gasesti asociatii in proiect cu Lado Cluj care sunt Assoc Baia Mare

In cei peste 20 de ani de activitate, asociatia s-a dezvoltat prin implementarea a peste 50 de proiecte (finantate de UE/Phare, DFID, USAID, Fundatia Soros, Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Dizabilitati, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, Consiliul Județean Maramures, FSE si donatori privati).

http://www.assoc.ro/structuri-de-economie-sociala/

16 martie 2010
Fundația Soros Romania continua seria de prezentari ale proiectelor finantate prin „Fondul de urgenta”.

Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala – ASSOC din Baia Mare (www.assoc.ro) deruleaza, in perioada august 2009 – aprilie 2010, proiectul „Incluziune sociala pentru persoane cu dizabilitati si persoane aflate in situatii de risc”.

http://www.fundatia.ro/incluziune-sociala-pentru-persoane-c…

aici ii ai si pe assoc si pe lado satu mare abonati la soros
http://fondong.fdsc.ro/upload/componenta4/lista_Comp4.pdf

aici iar : În România, Fundaţia Soros a derulat un studiu intitulat „Barometrul integrării imigranţilor“ care s-a axat
pe imigranţi şi RTT. În analiza derulată, accentul a fost pus de „integrarea incluziunii imigranţilor“: „idealul“ integrării, „viziunea“ integrării – şi anume drepturile fundamentale de afirmare, politici publice şi legislaţia specifică din România – şi „practica“ integrării, care a inclus percepţiile cetăţenilor şi instituţiilor publice care implementează politici şi legislaţii specifice.103 Cercetătorii au demarat printr-o cercetare documentară în scopul evaluării integrării „ideale“ şi „viziunii“ integrării. Cea de-a treia parte a studiului s-a axat pe „practica“ aferentă revizuirii surselor de date şi metodelor de colectare a datelor în vederea verificării ipotezelor
acestora.

http://www.unhcr.org/…/23/2016/12/Refugee_Integration_RO.pdf
www.unhcr.org
unhcr.org
studii si rapoarte

http://www.migrant.ro/studii-rapoarte
http://ec.europa.eu/…/sour…/docgener/studies/pdf/mlg_cs7.pdf

Începând cu anul 2007, la nivelul Comisiei Europene a fost instituit un program
amplu de sprijinire a eforturilor statelor membre în domeniul migraţiei şi
azilului numit Programul General „Solidaritatea şi gestionarea fluxurilor migratorii”
care cuprinde patru instrumente financiare, respectiv patru fonduri: Fondul

European pentru Integrarea Resortisanţilor Țărilor Terţe, Fondul European pentru
Returnare, Fondul European pentru Refugiaţi şi Fondul European pentru Frontiere
Externe

În cadrul Programului General „Solidaritatea şi Gestionarea Fluxurilor Migratorii”,
în perioada 2007 – 2013 România va beneficia de aproximativ 78 milioane
euro repartizaţi astfel:

• Fondul European pentru Refugiaţi – 4.401.038,41 euro;
• Fondul pentru Integrarea Resortisanţilor Statelor Terţe – 6.954.228,27 euro;
• Fondul European de Returnare – 6.374.426,17 euro (doar pentru perioada
2008–2013);
• Fondul pentru Frontierele Externe – 59.657.000 euro.

aici ai link la brosura fundatiei soros care a infiintat Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare,
http://www.fundatia.ro/…/ro_106_Gestionarea%20benefica%20a%…
http://www.assoc.ro/…/Comunicat-de-presa-lansarea-proiectul…
www.assoc.ro
assoc.ro
http://www.assoc.ro/comunicat-de-presa-lansarea-proiectulu…/
Comunicat de presă – Lansarea proiectului „SIM-CIS 4 – Servicii integrate pentru migranți – Comunități Interculturale și Solidare”
Comunicat de presa lansarea proiectului SIM-CIS Programul Naţional – Fondul pentru Azil, Migraţie şi Integrare FAMI / 17.02.04 Comunicat de presă Lansarea proiectului „SIM-CIS 4 –…
assoc.ro
istoric assoc la fonduri soros
aici
http://www.assoc.ro/incluziune-sociala-pentru-persoane-cu-…/
http://www.assoc.ro/2010-incluziune-sociala-pentru-persoan…/

Liga Apărării Drepturilor Omului (LADO) filiala Cluj, în parteneriat cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală (DASM) Cluj-Napoca, Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială (ASSOC) Baia Mare şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) – Biroul în România, desfăşoară în perioada mai 2016 – mai 2017 proiectul „MigraNet – Reţea regională pentru integrarea migranţilor”, finanţat prin Programul Naţional – Fondul pentru Azil, Migraţie şi Integrare

http://www.assoc.ro/comunicat-de-presa-sesiune-de-formare-…/

Munca benevola, neremunerata, prestata de o persoana în scopul ajutorarii unor alte persoane (care nu fac parte din propria familie si nu sunt rude sau prieteni apropiati) sau unor institutii (FDSC).
http://cvbc.3x.ro/despre%20voluntariat.htm

Operatorul Fondului ONG in Romania este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC)

Catalin Berenghi

2

Alex Mohamed Daoud

3

4

5

6

7

8

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...