Povestea fostului milionar care s-a izolat pe o insulă de peste 20 de ani. Care sunt sfaturile lui pentru toți cei aflați în carantină

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

David Glasheed, în vârstă de 76 de ani, trăiește pe o insulă de pe coasta de nord a Australiei încă din 1997. Fostul milionar susține că a vrut să facă acest lucru pentru a scăpa de „stresul vieții moderne”.

S-a mutat acolo cu o valiză care conținea „trei cămăși, două perechi de pantaloni scurți și un costum de baie, o torță decentă, câteva cărți, un borcan cu pudră de chilli, niște pastă de dinți și periuța mea de dinți”, relatează Mail Online.


Acesta a susținut că are câteva lucruri esențiale care îi permit să se bucure de viață în mod izolat, inclusiv o conexiune la internet cu energie solară, un stoc de cărți bune și două manechine (Miranda și Phyllis) pentru companie, în timp ce se străduiește să găsească o „doamnă drăguță”.

Cum trăiește bărbatul pe insulă

Apa potabilă și-o asigură din apa de ploaie iar mâncarea din ocean – „conține toate proteinele de care am nevoie”, a susținut bărbatul.


„E ca și când ai trăi în Jurassic Park”, a declarat acesta despre obiectele esențiale pe care le are.

Alte alimente pe care le consumă sunt cocosul, migdalele, cireșele sălbatice, caperele și prunele wongai.

Înainte de a se muta pe insulă, bărbatul ducea o viață prosperă, era căsătorit și avea doi copii. Însă în 1987 și-a pierdut averea iar banca i-a sechestrat casa iar la scurt timp după a fost părăsit de soție.

Ulterior, fostul milionar s-a mutat pe insulă cu iubita lui însărcinată, însă apoi a rămas singur după ce aceasta s-a mutat considerând că insula nu este un mediu potrivit pentru creșterea unui copil.

„Începe prin a învăța ce înseamnă să fii independent și să trăiești cu foarte puțin. Am crescut în acest mod și mi-a plăcut. Am citit cărți și m-am uitat la filme care prezentau metode de supraviețuire.

Începe prin a face camping. Vei afla în curând ce ai nevoie cu adevărat față de ceea ce crezi că ai nevoie. Viața aici este pașnică, sigură și plină de împlinire”, a declarat bărbatul.

INDEPENDENT. Povestea fostului milionar care s-a izolat pe o insulă de peste 20 de ani. Care sunt sfaturile lui pentru toți cei aflați în carantină

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...