Poveste șocantă! A murit, a mers în „iad” și s-a întors la viață

Distribuie!

„Ray Thomas vindea droguri, a fost în pușcărie și a încercat de câteva ori să se sinucidă. El crede că a murit, a fost în Iad și s-a întors la viață.

În prezent vorbește tinerilor despre cum pot deveni schimbarea de care au nevoie comunitățile în care trăiesc.


El povestește că în urma unei supradoze a murit și i-a cerut lui Dumnezeu să îi mai dea o șansă, după care a mers într-un loc pe care îl descrie ca pe un nimic complet lipsit de speranță: ,,Ceea ce știu este că era o întunecime completă și o completă separare de Dumnezeu. Încă văd imaginea aceea în minte. Eram acolo, acolo erau și alții, nu știu cine erau ei, dar oricum, nu era plăcut pentru că știam că nu mai există cale de întoarcere. Chin etern”.

Următorul lucru pe care îl ține minte este că stătea în baie, organele lui care înainte cedaseră funcționau perfect, el spune că știe că era în toate mințile și nu avea niciun efect secundar de la droguri.


n momentul acela a auzit o voce care i-a spus: ,,Mergi înapoi și salvează-ți fratele”, iar atunci a văzut chipul lui Iisus în fața lui. Bărbatul spune că acela a fost momentul în care a început o nouă parte a călătoriei sale.

barbat-iad

În prezent el le vorbește tinerilor despre Dumnezeu și încearcă să fie schimbarea pe care vrea să o vadă în lume: o schimbare bazată pe onestitate, smerenie și lumina divină.”[1]

SURSE

  1. http://www.wowbiz.ro/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...