Portalul 11:11 de pe 11 noiembrie 2016 – va face sa se subtieze valul care ne desparte de planul astral

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Energia se amplifica la nivel planetar si observam asta in jurul nostru. Zilele trecute puteam citi o stire in care se spunea urmatoarele: “Oamenii de stiinta de la cea mai mare si mai sensibila masinarie de monitorizare a razelor cosmice din lume, aflata in India, au inregistrat o explozie de raze cosmice, care indica o fisura in scutul magnetic al Pamantului.

Aceasta fisura a avut loc atunci cand un nor urias de plasma evacuat din coroana solara a lovit Pamantul cu o viteza foarte mare, cauzand o compresie masiva a magnetosferei Pamantului si declansarea unei furtuni geomagnetice severe”.


Odata cu apropierea zilei de 11 noiembrie (11-11) se deschide un portal in planul astral al Pamantului, facand ca razele gamma fotonice sa afecteze campul colectiv. In timpul acestei perioade, valul care desparte dimensiunile dintre planuri (planul fizic / astral / spiritual) devine din ce in ce mai subtire, iar ritualurile spirituale devin mai eficiente. De aceea, in perioada urmatoare trebuie sa profitam de portalul 11:11 pentru a ne spori viziunile, intentiile, invocatiile si manifestarile.

Ca fiinta umana, aveti capacitatea de a afecta modul in care se vor desfasura evenimentele pe viitor. Nu trebuie sa mai lasati nimic la voia intamplarii si sa va folositi intreaga determinare si energie pentru a va pune in aplicare toate planurile, care sunt capabile sa se realizeze in timpul portalului 11:11.


11-11-2016

De asemenea, in aceasta perioada trebuie sa existe o mai mare orientare spre spiritualitate, si asta pentru ca vibratia sufletului creste. Pe 11 noiembrie 2016, ne putem chiar conecta la memoria akashica (atemporala) a sufletului nostru!”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/portalul-1111-de-pe-11-noiembrie-2016-va-face-sa-se-subtieze-valul-care-ne-desparte-de-planul-astral/
  2. Foto: almeea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
Ministrul Sănătății, Florian Bodog, despre vaccinare: “Părintele are dreptul să refuze şi să-şi exprime acest refuz în scris la medicul de familie”

Beneficiile consumului de zmeura

Ti-au spus ca economisesti energie, dar nu ti-au spus ca-ti pot distruge viata

“Nu există cădere atât de mare încât Dumnezeu să nu te poată ridica și nici groapă atât de adâncă din care Dumnezeu să nu te poată scoate!”

Alertă fără precedent: Super-virusurile care ucid milioane de oameni

Închide