Pompierul, care resuscitat un caine salvandu-i viata, a emotionat o tara intreaga!

Distribuie!

„Un bărbat a fost grav rănit, vineri, la Pitești, într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul, din locuință fiind salvat și un cățel, ce a fost resuscitat de un pompier și transportat apoi la o clinică veterinară, scrie Agerpres.

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Războieni, la fața locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.


Proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, fost găsit inconștient, intoxicat cu fum și cu arsuri pe corp. El a primit primele îngrijiri la fața locului, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

pompier-reusciteaza-un-caine

Pompierii au reușit să scoată din apartament și un cățel, care nu mai dădea semne de viață. Un pompier a resuscitat animalul câteva zeci de minute, fiind ajutat și de personalul SMURD. După ce a început să dea semne de viață, cățelul a fost transportat la o clinică veterinară.


Pompierii și polițiștii au început o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.”[1]

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/50-de-lei-intrarea-in-casa-domnului-pentru-un-concert-cu-hrusca-628763
  2. Foto: romanialibera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...