Pisicile detecteaza bolile – cand pisica se sprijina de picioarele unui om, acesta sufera de hipotensiune arteriala

Distribuie!

Chiar si cele mai obisnuite pisici din strada ar putea ajuta o persoana foarte mai mult. Pisicile sunt considerate cei mai comuni „vindecatori de uz casnic”.

In cazul in care proprietarul reusește sa stabileasca o relatie de incredere cu acest animal de companie, atunci pisica in mod miraculos poate gasi zonele bolnave ale proprietarului. Statisticile arata ca proprietarii de pisici fac vizite la medici de aproape 5 ori mai putine decat cei care nu au pisici.


Luati in considerare cele 7 influente pozitive majore ale pisicii asupra corpului uman:

Retragerea de oboseala si de stres
Pisicile sunt capabile de a calma nervii dupa o zi grea, reduce oboseala, stresul, migrena, ajuta la reducerea tensiunii arteriale si la normalizarea ritmului cardiac.
publicitate


In functie de culoarea blanitei pisicilor, acestea au un impact asupra oamenilor:

Pisici negre – iau energia negativa de doua ori mai mult decat o pisica in alta culoare
Pisici rosii – ne incarca cu energia lor pozitiva
Pisici gri-albastru – calmeaza cel mai bine sistemul nervos
Pisici cream – dau cel mai bun ton de energie
Pisicile albe sunt cei mai buni vindecatori in mai multe moduri

Pisica vindeca

De mare ajutor cu bolile cardiovasculare
Puteti gasi mai multe povesti adevarate despre modul in care pisicile au salvat viata unei persoane in insuficienta cardiaca. Micile creaturi pufoase pot chiar sa simta si sa avertizeze proprietarii cu privire la un posibil atac cerebral. Proprietarii pisicilor stiu ca animalele lor, uneori, incep sa ii mangaie in mod semnificativ atunci cand acestia sunt iritati sau sunt sub stres.

Prezenta unei pisici in casa reduce riscul unui al doilea infarct miocardic. O persoana care a suferit recent un atac de cord, ritmul cardiac si a tensiunii arteriale revin la normal o data la cateva minute daca sunt mangaiati de pisica.

Sporesc imunitatea
Cabd pisica toarce, se produce un efect pozitiv asupra imunitatii umane. O explicatie pentru acest fenomen, care o dau oamenii de stiinta este ca torsul pisicilor este ca si tratamentul cu ultrasunete, care sustine cresterea si intarirea oaselor si accelereaza vindecarea ranilor. De asemenea, se pare ca pisicile persane pot ameliora durerea si simptomele de osteoartrita (modificari ale cartilajului articular).

Cresterea sperantei de viata
Cercetatorii au efectuat un studiu cu privire la impactul pisicilor asupra duratei de viata a proprietarilor respectivi. Oamenii de stiinta au ajuns la o concluzie surprinzatoare – oamenii care de-a lungul vietii lor au avut o pisica in casa, au trait o medie de 10,3 ani mai mult decat cei care nu au avut.

Pisica – un „dispozitiv” informativ de energie

Se crede ca pisica este un dispozitiv de energie real. In functie de comportamentul pisicilor, puteti detecta la ce tipuri de boli sunteti predispusi:

Pisica sta pe capul proprietarului – persoana este predispusa la dureri de cap sau tensiune arteriala ridicata.

Sta pe umerii sau pe umarul stang – omul are tendinta de a suferi de o boala cardiovasculara.

Pisica sta in poala proprietarului – omul are probleme cu rinichii.

Cand pisica se sprijina de picioarele proprietarului – omul sufera de hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta) sau raceli frecvente.

SURSA: http://m.bewoman.ro/stiri/pisicile-detecteaza-bolile-cand-pisica-se-sprijina-de-picioarele-unui-om-acesta-sufera-de-hipotensiune-arteriala.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...