Pasta de dinţi ecologică din România a primit medalie de aur la Salonul de Inventică de la Varşovia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

România a primit medalia de aur la la Salonul de Inventică de la Varşovia de anul trecut pentru pasta de dinți ecologică. Invenția românească a concurat pentru această medalie cu alte 400 de invenții din 15 state. Reţeta bazată pe produse naturale este realizată din mentă, busuioc, levănţică, scorţişoară, coajă albă de ou, orez şi spirulină.

Pasta de dinţi ecologică a fost medaliată cu aur și la Salonul de invenții de la Sevastopol şi va fi prezentată în Croaţia, Republica Moldova şi Taiwan. Ea a fost inventată la Iași de Andrei Victor Sandu, Mădălina Nicoleta Matei, Ion Sandu și Kamel Earar.


Lucrăm la mai multe reţete în momentul de faţă. Se doreşte o optimizare. Apoi, în funcţie de rezultate, vrem să ieşim şi pe piaţă, pentru că sunt foarte căutate aceste produse bio. Testele de laborator arată rezultate foarte bune, comparând cu alte produse similare”, a declarat Andrei Victor Sandu, preşedintele Forumului Inventatorilor din România.

La Varşovia, inventatorii români au primit alte două medalii de argint şi bronz. Delegaţia ţării noastre a fost onorată şi cu medalia Marie Curie pentru invenţii în domeniul chimiei.


România a fost reprezentată la salonul din Varşovia de inventatori de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9310

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...