Oamenii de știință au reușit să-i redea unui bărbat amintirile stimulându-i anumite părți ale creierului în cadrul unui experiment

Distribuie!

„Oamenii de stiinta au reusit sa transporte un barbat inapoi in timp, stimulandu-i pur si simplu anumite parti ale creierului. Un tanar de 22 de ani a fost cel care s-a supus pentru prima data experimentului.

 Acesta a inceput sa „vada” scene petrecute de mult in pizzeria familiei lui sau in gara din orasul natal. Barbatul si-a amintit si o vizita la doctor, petrecuta cu mult timp in urma.
Halucinatiile au fost induse dupa ce medicul Pierre Megevand de la Institutul Feinstein din New York i-a implantat tanarului electrozi in creier, pentru a gasi sursa epilepsiei de care sufera acesta.
Medicii i-au facut mai multe gauri in craniu, prin care au introdus electrozi de 5 centrimetri, pe care i-au ghidat spre puncte specifice ale creierului.
Prima data doctorul Megevand i-a scanat creierul cu ajutorul unui RMN, in timp ce acesta se uita la diferite imagini cu obiecte si scene. Apoi activitatea creierului a fost inregistrata cu ajutorul electrozilor, in timp ce tanarul se uita la un set similar de fotografii.
Echipa de cercetatori a ajuns la concluzia ca o zona din cortex este in mod „special” interesata de imagini cu locuri si case. Iar atunci cand electrozii implantati in creier au stimulat aceasta zona, subiectul experimentului a inceput sa aiba halucinatii.
Tanarul de 22 de ani si-a amintit ca a vazut gara din orasul natal si mai tarziu o parte din casa in care locuieste. Aceste imagini nu au fost insotite si de sunete sau mirosuri.
un-barbat Realizare incredibilă! Au reusit sa transporte un barbat "inapoi in timp"
Medicii au repetat exact aceeasi procedura, pe exact aceeasi zona din creier, iar tanarul a avut aceleasi halucinatii. Medicii cred ca experimentul este un pas inainte in gasire unui tratament pentru bolnavii de Alzheimer sau autism.”[1]

SURSE


  1. http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/oamenii-de-stiinta-au-reusit-sa-transporte-un-barbat-inapoi-in-timp-cum-a-fost-posibil-asa-ceva.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...