O linguriță de miere, dimineața, pe stomacul gol, poate face minuni pentru sănătate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru ca mierea sa fie certificata ecologic este nevoie de un proces indelungat. In primul rand, terenul de pe care aduna albinele polenul trebuie sa fie ferit de poluare. Sa nu existe fabrici si sosele in zona si mai ales sa nu se foloseasca pesticide. Stupii nu pot fi vopsiti, iar albinele nu sunt hranite cu zahar, informează ziarul Prahova..

In Romania, mierea ecologica nu este suficient apreciata. Ministerul Agriculturii nu ofera subventii, iar cumparatorii cauta marfa mai ieftina.
Nutritionistii ne recomanda cate o lingurita de miere pe stomacul gol, in fiecare dimineata.


Inclusiv Gheorghe Hagi marturisea recent ca acest produs reprezenta sursa lui de energie in perioada de glorie.

“O lingurita de miere dimineata. Asa am luat eu timp de un an inainte de mondiale si am fost ca o bomba acolo”, spune Hagi, potrivit nws-yorker.net.


Mare grija insa. Nu preparati termic mierea.

Iata cea mai frecventa greseala pe care o facem atunci cand bem ceai. Introducem mierea in apa fierbinte. Total interzis! Ca sa isi pastreze calitatile, lichidul in care introducem mierea nu trebuie sa depaseasca temperatura de 40 de grade celsius.

În loc sa o consumam pentru proprietatile benefice ne face mai mult rau.

Fiti foarte atenti cand mergeti la cumparaturi. 10 la suta din mierea vanduta in Romania este contrafacuta. Toate aceste marfuri cu probleme vin din strainatate. Pe dealuri, în sate ferite de orice factori poluanți, sunt apicultori, iar mierea lor are certificat de puritate de la bunul Dumnezeu, nota un scriitor. Nu ocoliți așadar., lingurița de miere de dimineața, chiar dacă nu intenționați să atingeți performanțele sportive ale lui Hagi!

SURSE

  1. http://fn24.ro/o-lingurita-de-miere-dimineata-pe-stomacul-gol-poate-face-minuni-pentru-sanatate/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...